Германия, Heidelberg
...Органичен печен морков с зехтин предлага богат, карамелизиран вкус, идеален за добавяне на дълбочина към солени ястия. Добавянето на зехтин подсилва вкуса му и го прави идеален за гурме рецепти.
Полша, Brzozów
...Подправката "Джарзинка" е универсална подправка за много ястия. Тя е на основата на сушени зеленчуци и билки, както и куркума. Перфектно подчертава вкуса на ястията и им придава приятен зеленчуков аромат. Джарзинка не съдържа никакви ненужни химически добавки, мая или усилватели на вкуса. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> Сол, захар, пастърнак, моркови, царевица, лук, праз, лубле, магданоз...
Германия, Bad Bramstedt
... класика. Силен гювеч също не бива да остава без нея. Най-добре ароматната подправка се съчетава с картофена супа и салата, картофени кнедли и печени картофи, печено патица и гъска, тъмни гъби, моркови, грах, пълнени домати и доматена супа, рибни супи и рибни яхнии. Съдържание: 10,00 г Артикул №: 206560...
Тунис, Tunis
...Тапенадата от моркови се приготвя на базата на печени или сушени зеленчуци, които след това се счукват и се комбинират с подправки и ароматни масла. Тапенадата от моркови ще внесе креативност в кухнята ви и отговаря на новите тенденции в потреблението - разчупени ястия, дипове, коктейлни аперитиви. Тапенадата от моркови може да се използва както топла, така и студена, върху канапета, пици, за ароматизиране на сосове, супи, майонези и паста. Категории: Агрохранителна промишленост Консерви Тапенада от моркови...
Полша, Jastrzebie-Zdroj
...Пилешкият бульон на Кухарек е идеалната основа за всякакъв вид супи, сосове, гювечи или печива. Съдържащата се в пилешкия бульон на Кухарек смес от внимателно подбрани зеленчуци: моркови, магданоз, целина и лук ще направи ястията да не изискват допълнително подправяне, а семейството ти ще иска добавка. Опаковката съдържа 12 кубчета бульон. Продуктът е наличен и в версия без съставки от животински произход.
ufs.country_names.RU, Moscow
... витаминна салата. Могат да се добавят към пържене, бульони и основни ястия. Използване за Супи, сосове, маринати, месни ястия, ястия от птици и дивеч. Вкус Сладникав Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 9,5 Мазнини (г / 100г)… 0,5 Въглехидрати (г / 100г)… 49 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 240...
Франция, Arles
...Л'артизан Попол Рецепта от Прованс за супа с писту. Съставки: вода, бели боб 5,3%, червени боб 5,3%, плоски боб 4,4%, картофи 4,4%, тиквички 6,6%, лимонов пулп 1,3%, черен пипер, паста 1,3%, моркови 4,4%, босилек 4,4%, чесън 4,4%, сол, зехтин 2,2%, пресни домати 11%.
Франция, Malataverne
...За да съчетаем активния живот с удоволствието от вкусната храна, разработихме широка гама от супи, които могат да се консумират топли или студени. Произведени по занаятчийски начин, те предлагат деликатен вкус за най-голямо удоволствие на гурманите. Занаятчийското качество се характеризира с внимателен подбор на суровините, ръчен производствен процес, отсъствие на консерванти и оцветители, както...
Белгия, Staden
... боб. Също така сме добре запознати с преработката на спанак, карфиол, броколи и др. В допълнение към преработката на зеленчуци, Конструкция Бруйнооге Н.В. е специализирана и в опаковъчни, смесителни и дозиращи линии за замразени зеленчуци, и то в сектори като готови ястия, супи и други свързани сектори. Ние предлагаме както индивидуални машини, така и пълни производствени линии "ключ в ръка" или известни още като "turn-key", включително автоматизация и обработка на вода.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play