...В Tomega ще намерите всичкото оборудванеи материали, необходими за производството и преработката насирене.
В нашата гама от оборудване: пастьоризатори, сирене варилни, преса за сирене, отцеждащи маси, рафтове за зрялост... вашето персонализирано оборудване за организиране на вашата работилница.
В нашите материали в магазина: ферменти, сирища, подправки, форми, марли, опаковки от хартия...
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството насирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
• Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
• Обем от 2000 до 6000 л
• Автоматично странично и надлъжно отделяне
• Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
• Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
• Почистване на място (NEP)
• Възможност за запълване отдолу...
...Микроперфорирани форми с шарка, изработени от полипропилен кополимер, с версия от инжекционен пластик, термоформовани или заварени в зависимост от типа проект, който ще се проучва.
Могат да се използват за киселинност и саламура.
Servi Doryl предлага и по-специфични технологии, като плочи и ленти за киселинност.
ТИП СИРЕНЕ: Всички сирена, които изискват киселинност: Раклет, Морбие, Вашерон, …
РАЗМЕРИ: - От Ø 80 до Ø 800 мм - Квадратен формат до 800x800 мм - Други форми или размери по поръчка
ТЕГЛО НА СИРЕНЕТО: До 120 кг...
...Тази универсална средно голяма тенджера е предназначена за пастьоризация, производствонасиренеи кисело мляко, както и за всички видове обработка на мляко. Може да се използва и за пастьоризация на плодови сокове, загряване на телешко мляко, разтопяване на мед, производствона восък от мед и др.
Характеристики
Максимален капацитет: 45 литра
Минимален капацитет: 25 литра
Максимална температура: 90 °C
Тип на отопление: електрически...