...Област на приложение
Подходяща за прясна риба, както и за замразено месо
Продукти с кости, като шанкове / осо буко и кости за супа
Производство на порции с еднакво тегло, като котлети
Благодарение на своята конструкция и многобройни варианти, тя е перфектният инструмент за индустриална употреба.
Напрежение: 230 V / 400 V трифазен ток
Материал на корпуса: Неръждаема стомана
Инсталационна площ (Д x Ш): 440 x 500 мм / 17.3" x 19.7"
Макс. размери (Д x Ш x В): 800 x 777 x 1600 мм / 31.5" x 30.6" x 70.0"
Размер на продукта: Височина: 330 мм / 13.0"
Ширина: 10 - 290 мм / 0.4" - 11.4"
Тип защита: IP55...
...ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА КОЛИЧКАТА ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА МЕСО
Шаси: Проектирано с внимание към здравината и естетиката.
Материал на шасито: Цялото шаси е изработено от материал 304 CrNi.
Има товароподемност от 1000 KG.
Предлага портативен дизайн.
Лесно за сглобяване.
Включва 30 шишчета и 30 въртящи се плочи.
Размери на машината:
Ширина: 90 см
Дължина: 120 см
Височина: 185 см...
...линии за месарство инсталации иоборудване месомелачки - Месарствои колбасарство - машинииоборудване
кланници и колбасарски индустрии - машинииоборудване
линии за месарство
инсталации иоборудване за преработка на месо
месомелачки
линии за месарство
линии за производство на шунка
Машини за преработка на меса...
...когато месото се готви.
Тези видове гъби допълват естествените ензими в говеждото, като по този начин помагат за растежа и подобряването на вкуса на месото. Thamnidium (вид гъба) е особено известен и произвежда колагенолитични ензими, които значително допринасят за нежността и вкуса на сухото старо месо.
Поради скъпия процес на сушене, приготвеното месо до сега беше налично само в елитни ресторанти и хотели...
...Безвъздушно запълване на слоеве – калибри до 200 мм
ICA е идеалната машина за големи калибри и формовани продукти до калибър 200 мм. Могат да се обработват влакнести, колагенови и пластмасови обвивки. Иновативният ирисов сепаратор прави ICA идеална за производство на големи обеми, като нарязани продукти, формован шунка, дори и такива, направени от цели мускули.
Подлежи на технически изменения.