... аромати. Тези касероли са проектирани за по-здравословно готвене, като минимизират нуждата от вода и масло, помагайки за запазване на основните витамини, минерали и естествени аромати в храната.
- Удобен ръб за наливане - Наливане и декантиране без разливи за безпроблемно преживяване. Ръбът за наливане на всяка касерола позволява гладко и прецизно наливане на течности като супи и сосове без да...
... и приготвянена различни сосове. Високото съдържание на млечна мазнина прави вкуса на ястията ви по-богат и изразителен.
Предимства на продукта:
- Изработено с висококачествени съставки.
- Идеално за пържене благодарение на своята стабилност и висока температура на димене.
- Подчертава и обогатява вкуса на кулинарните ястия.
- Съдържа 99% млечна мазнина, което е гаранция за неговата естественост и високо качество.
...Маслото от памучни семена (aceite de semilla de algodón) се получава от семената на растението памук. То се използва широко в хранителната индустрия за пържене и заприготвянена дресинги и сосове поради своя мек вкус. То е източник на полиненаситени мастни киселини и витамин E.
...Извлечено от висококачествени обелени слънчогледови семена чрез студено пресоване, без нагряване и без химическа обработка.
Предимства:
без химическа обработка
Подходящо за:
приготвяненасосове, маринати и майонеза
подправяне на салати
Студено пресованото слънчогледово масло се получава първо чрез обелване на семената, а след това чрез пресоване в преса. С този метод на извличане на маслото...
...Нашето слънчогледово маслоза гастрономията отговаря на най-високите стандарти за качество и е идеално за използване в професионални кухни и кетъринг услуги. Маслото се отличава с неутралния си вкус, висока термоустойчивост и многофункционалност. Идеално за пържене, фритюрник и като основа за дресинги и сосове. Опаковките варират от по-малки 5L канистри до големи опаковки за гастрономически нужди.
...:</strong> кукурузно нишесте <strong>Хранителни стойности на 100г</strong>Енергийна стойност 1505kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 0,1g <1% от които наситени мастни киселини 0g - 0%Въглехидрати 88g - 34% от които захари 0g - 0%Протеини 0,3g <1%Сол 0,025g <1%*РС - Референтна стойност на потребление <strong>Употреба</strong>Нишестето може да се използва като заместител на брашното, за сгъстяване на супи и сосове, заприготвянена домашен хляб, пудинг и сладкиши. Маизената може също да се използва за почистване на повърхности от различни видове петна (масло, храна, кръв).
... калций, магнезий, фосфор и калий. Освен това, горчицата съдържа фолиева киселина и витамин А.
Горчицата има богат вкус и кремообразна текстура. Тя традиционно се използва, за да подчертае вкуса на месни ястия – пържено, печено, варено месо, както и заприготвянена други сосове и за сервиране с улична храна.
Impulse Commodity Trading работи директно с най-добрите производители на храни и предлага на клиентите си горчица с най-високо качество. За да разберете подробности, свържете се с нас на телефона, посочен на сайта.
мазнини: 10 г
протеини: 9.7 г
въглехидрати: 18.7 г...
... определена температура.
Въпреки че кравето мляко е най-често срещаният източник, маслото може да произхожда и от млякото на други бозайници, включително овце, кози, биволи и яки.
Маслото може да се използва като съставка в определени ястия, заприготвяненасосове, сладкиши или за намазване на хляб.
...омлети и фритати, приготвяненасосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
...Масло от гроздови семена - продукт с най-високо качество. Характеризира се с високо съдържание на витамин E. Неговият нежен аромат позволява да се използва успешно заприготвянена много ястия. Използван суров, е отличен добавка към различни видове салати, сосове и др. Също така се препоръчва за пържене, тъй като добре понася високи температури.
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва заприготвяненасосове, дипове, пържени ястия.
... маслени удоволствия.
Препоръки за употреба:
- перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос
- заприготвяненасосовеза паста
- като добавка за дипове, песто и маринати
- за пържене, задушаване, готвене на пара и печене
Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню.
По желание предлагаме и частни етикети.
...Съставки:
- Горчични семена
- Ябълков оцет
- Сол
- Есенциално масло от лимон
- Вода
Препоръки за употреба:
Препоръчва се за подправяне на ястия и приготвяненасосове, дресинги и майонеза.
Този продукт е наличен и в буркан от 100 г.
... и сами да приготвяте вашите колбаси, сокове, вина и сайдери, сушени плодове, сосове и консерви, конфитюри, масло, сирене, сладолед и йогурти, хляб, пици и теста, масло, пушен сьомга и т.н.
TOM PRESS предлага много услуги, като безплатна доставка при поръчки над 110€ във Франция, доставка в целия свят, ненадценен клиентски сервиз, безплатен хартиен каталог, 1 година срок за отказ и преведени...
...Къщата на Колон е специализирана в ръчното производство на белгийски студени сосове (различни видове заприготвянена американски стек, майонеза и др.) или горещи сосове (мергез, ловец, провансалски, гирос, сосовеза колбаси и др.). Един от основните продукти на тази къща е безспорно "пълната смес от подправки", известна за каймата и колбасите, с различни разновидности в зависимост от вкуса на...
... които мама остава най-добрата готвачка, а традицията - най-доброто вдъхновение. Затова в техните буркани с масло ще намерите типичните продукти от Чиленто, приготвени по рецепти от ястията на Средиземноморската диета. Техните типични кампански продукти, консервирани в масло, оцет и саламура, са специалитети с изискан вкус, но за консумация без формалности. Мармалади, сосове, консерви, сосове...