...Пресни аншоа, произхождащи изцяло от Италия (зона FAO 37.1.2.3), обработени в същия ден и мариновани в винен оцет. Опаковани в смесено олио, 20% екстра върджин зехтин, 80% слънчогледово олио с пресни аромати. Опаковани в вакуумна опаковка.
Аншоа (Engraulis encrasicolus), 80% слънчогледово олио, 20% екстра върджин зехтин, оцет, антиоксидант, усилвател, аромат, сол, натурални аромати.
Срок на...
...Маринована аншоа с зелени маслини: Подобрена с комбинация от зехтин, оцет и сол. Един от най-класическите и обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
...Мануел Кларос, марката на аншоа в оцет, която е референтна на световно ниво, произвежда този продукт по ръчен метод. Работи се само с висококачествени суровини. Процесът на ръчно приготвяне с прясна риба, директно донесена от Кантабрийско море и внимателно подбрана, води до рецепта, разработвана в продължение на 3 поколения, която се събира в този продукт с високо качество.
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филетаотаншоа в масло, филетаот сардини в масло, паста отаншоа, солени аншоа, солени сардини, маринованифилетаотаншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.