...Обработена част от растението: Листа
Носител: няма
Научно наименование: Petroselinum crispum ssp. crispum
Магданозът е многофункционална подправка, която се използва в много кулинарни ястия и се цени за свежия си вкус, както и за високото си съдържание на витамини и минерали.
Нашите продукти се предлагат на едро. За повечето от нашите продукти има минимално количество за поръчка от 25 кг...
...Биологичният магданоз, известен с латинското си име Petroselinum Crispum, е тревисто растение с височина от 25 до 80 см, принадлежащо към семейството на Apiaceae. Пресният биологичен магданоз се измива при пристигането си на фабриката, изцежда се, замразява се IQF, сортира се, нарязва се и след това се калибрира.
Магданоз от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 41 Kcal 173 kJ
Хранителни влакна: 4,1 г
Протеини: 4,1 г
Сол: 0,1 г...
...МАГДАНОЗ
Тип екстракт: Етерично масло
INCI код: МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА ХРУПКАВ МАГДАНОЗ
Държава на производство: ФРАНЦИЯ
Държава на събиране: ФРАНЦИЯ
Част от растението: Семена
Категория на употреба за физически лица: Съставка
Ботаническо име: Persil crispum (Mill.) Nyman ex AWHill. (Син. Petroselinum sativum Hoffm. / Carum petroselinum
Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно.
...Магданоз (Petroselinum Crispum) Незаменим за всеки любител на готвенето: Био прах от магданоз на VehGro. Магданозът произхожда от Средиземноморието и има свеж и леко солен вкус. Забележителен факт за това растение е, че древните гърци са смятали, че магданозът произлиза от кръвта на Архемос, един от техните герои. За гърците това растение е имало и важна функция: за да коронясват победителите си, магданозът е бил вплетен с лаврови листа под формата на лавров венец. Днес магданозът е известен предимно като вкусна подправка, пълна с витамини и минерали.
Tarege Trade House е износителска компания от Турция, специализирана в лечебни билки, подправки, маслодайни семена, сушени плодове и зеленчуци. Основните ни продукти с турски произход включват дафинов лист, риган, розмарин, риган, семена от борова ядка, сушена кайсия, сушен смокиня, рапица, сладък корен, градински чай, червен пипер, сумах, махлеп, семена от череша, черешови ядки, горчиви кайсиеви ...
Herbiolys Laboratoire е основан през 2004 г. от срещата на ботаници, етноботаници и събирачи, запалени от растителния свят. Специалист в извлеките от свежи биологични растения, произхождащи от френската флора, лабораторията още от самото начало избира оригинален начин на производство: растенията, събирани от свързаните с компанията събирачи-продуценти, се поставят в мацерация директно на мястото н...
...Магданозът, незаменима ароматна подправка в кухнята, е ценен за своя свеж вкус и кулинарна универсалност. Листата от магданоз на прах Florixir® се получават от магданозPetroselinum crispum Mill., отглеждан с грижа. Тези листа са фино нарязани и смлени на прах с размер 2 мм, което улеснява тяхната употреба в разнообразие от ястия.
Магданозът е основна съставка за добавяне на вкус и свежест към...