... кухня в началото на Средновековието. Пристанищни градове като Колиур, Ендай и Фрежус са живели от търговия с аншоа. Днес Испания притежава монопола върху експлоатацията на аншоа, с 90% от правата за риболов в Европейския съюз.
Приготвяне на аншоа
Предимството на аншоата е, че може да се приготви бързо. За да се реализира просто и вкусно меню, няма по-добро. Може да се сервира както като предястие, така и като основно ястие.
Amuzalva S.L. се стреми да надмине себе си чрез непрекъснати изследвания, което доведе до създаването на продукт с високо качество и най-широкото разнообразие от пълнени маслини на пазара днес. В нашата селекция са включени маслини, пълнени с рокфор, чесън, бадеми, люти чушки, лимон, фини подправки и традиционни аншоа или паста от чушки. С продажби в повече от 30 държави, можем да кажем, че...