...Вземаме същите (почти) и започваме отначало
Сорбет Лимон е еволюцията на нашия Сорбет от Цитруси. Все още на основата на Ройбос, обаче, ние сме омекотили всичко, за да предложим по-гъвкава и по-малко агресивна творба.
Тази нова рецепта ще бъде перфектната възможност да (пре)откриете фината комбинация от сладостта на ройбоса с силата и характера на лимона, всичко в много ароматна и лесна за...
...Лимончело жълто
Нашето лимончело се произвежда чрез мацерация на органични лимонови кори в алкохол.
Цялото обелване се извършва ръчно, за да се запази автентичността на рецептата.
С произход от Италия, лимончело традиционно се сервира като дижестив (да се консумира много студено или с натрошен лед).
Може също да се използва като основа за коктейли, за заливка върху лимоновсорбет или върху...
...Кремообразен органичен лимоновсорбет, гарантиращ пълно плодово съдържание. Изработен от качествени органични съставки в буркан от 500 мл, 100% биоразградим, компостируем и сертифициран без пластмаса.
...Когато е горещо, няма нищо по-добро от лимоновсорбет, за да се освежите и охладите!
Нашите сладоледи и сорбети се приготвят в нашата работилница по оригинални рецепти, използвайки изключително благородни и подбрани съставки за тяхното качество. Не използваме нито оцветители, нито добавени аромати (независимо дали са естествени или изкуствени). Затова в нашите сладоледи и сорбети ще откриете...
„Sa carapigna“ е древен лимонов гранит, датиращ от началото на 1600-те години, типичен за Сардиния и по-специално за Аритцо. Приготвя се изцяло на ръка и техниките на производство са останали непроменени повече от 4 века. НАШИТЕ УСЛУГИ
Sa carapigna, както като десерт, така и като алтернатива на класическия сорбет, за интегриране в професионални кетъринг услуги или в агритуризми, ресторанти...