Италия, MILANO
... коледния период и е ценен както в Италия, така и на международно ниво като символ на италианската традиция и занаятчийство. опаковки по 12, 1 палет = 10 опаковки, срок на годност 30/04/25 Минимална поръчка: 30 палета...
Италия, Orbassano
...Тези зелени равиоли от прясно тесто, пълнени с рикота и спанак, са класически вечен елемент от италианската кулинарна традиция, перфектно балансирани между простота и изтънченост. Тестото е оцветено в зелено, защото е смесено със спанак и се отличава с копринена текстура, идеална за елегантно обгръщане на деликатната и богата плънка.
Франция, Avançon
... въпрос за барбекю, винегрет или просто за намазване, тази горчица ще зарадва вашите небца и тези на вашите гости. Избирайки тази горчица, вие избирате продукт с качество, който съчетава традиция и кулинарна иновация.
Германия, Bad Bramstedt
...Нашият къри сос е екзотично подправен сос. Той съчетава индийски подправки с европейска кулинарна традиция. Има различни начини за приготвяне на къри сосове, но типичната подправка винаги е къри смес, която му придава жълтеникавия цвят. Къри сосът е подходящ за запържени рибни и месни ястия като филета, шницели от телешко или свинско, а също и за птиче месо, морски дарове и яйца. Ако добавите...
Италия, Moio Della Civitella
...От сърцето на Националния парк Чиленто, наследство на ЮНЕСКО, известно със своето биоразнообразие и богата кулинарна традиция, се ражда нашата Кремa от Тиква под вакуум. Продукт, който изразява автентичната същност на нашата земя, с богат и истински вкус. Нашите тикви от кръгла неаполитанска разновидност растат буйно на полетата на фирмата, целувани от слънцето на южна Италия. Тази разновидност...
Италия, Carmagnola
...Нашата ЯЙЧНА ЛАЗАНЯ | Н ° 191 е част от голямото разнообразие от ПАСТА ARRIGHI, произведена само и единствено от семена от твърда пшеница и, в този случай, с добавка на яйца. Те са почит към италианската кулинарна ТРАДИЦИЯ par excellence. Плоското и плътно тесто придава структура на ястието от времето на най-древните и известни гръцки философи. Тегло: 500 г време за готвене: 40 минути...
Франция, Paris
...Произход на зелени миди Зелените миди (Perna canaliculus) са черупчести, които се срещат по крайбрежието на Нова Зеландия. Името им произлиза от зелените ръбове на черупката им и от тяхната характерна "зелена устна" отвътре. Кулинарна традиция и природно съкровище От векове зелените миди се ценят като традиционна храна от маорите в Нова Зеландия. Те се приготвят по различни начини, готвят се в...
Италия, Vittoria
... доматите, без да изисква добавяне на захар, благодарение на вече високото ниво на брикс на този специален черешов домат. Освен това, веднага след загряване, сосът е готов за заливане върху пастата. Включвайки соса "Il Moro" в нашата гама от продукти, не само предлагаме символ на сицилианската кулинарна традиция, но и осигуряваме сигурност относно произхода на съставките и проследимостта на доматите, отглеждани в сертифицирани селскостопански оранжерии и постоянно наблюдавани. Опаковка 300 г...
Нидерландия, Amsterdam
...НАШАТА ГЛАДКА И КРЕМОВА ПАСТА, ПРИГОТВЕНА ОТ СУСАМОВИ ЗЪРНА! Благодарение на термичния процес, използван за запичане на сусамовите зърна, който елиминира влагата и увеличава нивата на протеини и мазнини, получаваме страхотен продукт. Тахини е универсална и широко използвана съставка в средиземноморската кухня и се среща в класически ястия като хумус и баба гануш, както в израелската, така и в турската кулинарна традиция. Известна със своя богат и ядков вкус, тахини е перфектна за балансиране на подправките в нашите ястия или за добавяне на солен нюанс към тях.
Франция, Guérande
...Изсушен на слънце, Сивият Сол с Подправки разкрива своя неповторим вкус във всички ваши ястия и салати. Консумиран от хиляди години, чесънът, много ценена подправка, отдавна е част от френската кулинарна традиция. В кухнята, тази подправка подчертава и възвишава вкуса на вашите ястия. Магданозът е незаменим в кухнята. И като подправка, и като гарнитура, той придава свежест и аромати на много приготовления. Традиционно използван: При поръсване или в края на готвенето: винегрети, домати в салата, на пара риба, миди по мариниерски, на пара картофи. SKU:SGP250...
Италия, Acquaviva Picena
...НОВ НАЧИН ДА БЪДЕШ ШЕФ В ГОЛЯМА КУХНЯ. КУЛИНАРНА ТРАДИЦИЯ, ИЗКУСТВО И СТРАСТ, СА СЪСТАВКИТЕ, С КОИТО ПОДГОТВЯМЕ СЕМИЛАВОРАТИ ЗА ВАС. Разработили сме ексклузивни формули, които ти позволяват да спестиш ценно време в кухнята, без да жертваш вкуса и автентичността на твоите ястия. Инвестирай в качеството и надеждността. Избери отличието с нашите семилаворати и открий как да опростиш работата си в кухнята, без да компрометираш качеството. Свържи се с нас още днес, за да откриеш нашите опции и как можем да ти помогнем да се отличиш в твоя сектор. Прегледай каталога и намери своята наслада.
Франция, BRIE
...За улеснена работа в кухнята. Технически срок на годност 12 месеца Опаковка по единично Палетизация 120 кофи на палета Съхранение При стайна температура Сосът "Сорéal" предлага точно балансирано съотношение между пикантни и подправени вкусове. Сосът "Сорéal" - концентрат от кулинарна традиция Няма традиционна или обичайна рецепта за ориенталски сос. Предлагането на ориенталски сос е...
Франция, La Crau
...Потопете се в завладяващ кулинарен свят с привлекателното лого, което нашата агенция създаде за DJIN DJIN, кетъринг за дома, специализиран в тайландската кухня, разположен в Ла Сейн-сюр-Мер. Това динамично лого хармонично съчетава елементи, които предизвикват богатата кулинарна традиция на Тайланд, предлагайки така апетитен поглед към предстоящите екзотични вкусове. Логото подчертава...
Италия, Matera
...Вторият по важност след пицата в италианската кулинарна традиция, пърженото пандзародо е типична храна за Южна Италия. Изработено от пържено тесто за пица, то е пълнено с истинска моцарела и домати. Всички съставки са само италиански. Пандзародото е налично както в "предпържена" версия, така и "непържена", започвайки от 35 гр.
Австрия, Enzersdorf An Der Fischa
...Истинското виенско шницел е от най-фино телешко месо. Неповторимо хрупкавият вкус и златисто-жълтият цвят се получават само чрез изпържване в свинска мас. Малка кулинарна тайна с традиция. Рецепти: Сочно виенско шницел...
...Името произлиза от капона, който по онова време лесно се е намирал в сицилианските кухни заради изобилието си. Капонът се е сервирал заедно с домати и патладжан. В началото на миналия век ястието е станало част от популярната кулинарна традиция и капонът е бил заменен с други зеленчуци. Зеленчуците, внимателно подбрани, се пържат отделно и след това се готвят с особена доматена сос. Съставки: Пържен патладжан на кубчета 37%, доматен сос, олио от слънчогледови семена, екстра върджин зехтин, лук, целина, маслини, каперси, захар, натурални аромати, оцет.
Италия, Bergamo
Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме...
Италия, Albanella
Любовта към Италия и нейната велика кулинарна традиция се реализира в богата и внимателна селекция от гастрономически специалитети на нашата земя. Най-добрите сирена, най-известните колбаси, маслата, вината и сладко-киселите оцети, Пастата, суха или прясна, кралица на средиземноморската диета, до Mozzarella di Bufala Campana, която ще ви завладее с деликатната си вкусота. Широка витрина от...
Италия, Villafranca
Добре дошли в Pastifici Vesuvio® - лидер в производството на Средиземноморска прясна паста с автентична кулинарна традиция! Страстта и традицията са съставките на нашия голям успех, които вдъхват живот на автентичните специалитети от Кампания, регион, известен с гастрономичната си култура и удоволствието от консумацията на ръчно приготвена прясна паста, направена с цялата традиция на миналото...
Португалия, Matosinhos
... производствените си инструменти на фермата, до къщата, в която живеят. MetsTerroir е следователно сайт, изцяло посветен на великата френска кулинарна традиция. Доставяме нашите продукти навсякъде в Европейския съюз + Великобритания и повечето от нашите клиенти са извън Франция.
Швейцария, Bellinzona
Италиански специалитети онлайн пазаруване Открийте най-добрите продукти на италианската кухня с tiptopfood. Нашите предложения включват зехтин, паста, сосове, десерти, сирена, вегански, напитки, безглутенови и био продукти. Тук ще намерите висококачествени италиански хранителни продукти, богати на вкус и натурални съставки. Тези продукти също са без консерванти, химически добавки и пестициди, резултат от хилядолетна кулинарна традиция.
Италия, Napoli
Нашият сайт предлага от 2004 г. продажба в интернет на хранителни продукти, типични за Южна Италия, по-специално за Неапол и Кампания. Търсенето на малки и селектирани производители на млечни, селски и сладкарски специалитети е това, което ни отличава, а целта да направим покупката приятно и сигурно изживяване във всички аспекти е нашата особеност. Големите основи на нашата кулинарна традиция...
Италия, Orsogna
... италианската кулинарна традиция. Ако се интересувате, можете да поискате нашия илюстративен каталог на нашия адрес. За цените е необходимо да получим данните на Вашата компания, можете да ги получите, регистрирайки Вашата компания на нашия уебсайт: www.italianathr.com Благодарим за вниманието. Италиана THR srls Нашият продуктов каталог в YouTube https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vX0cM9ZmOIs...
Италия, Villafranca
Добре дошли в Pastifici Vesuvio®, водещ производител на средиземноморска прясна паста с автентична кулинарна традиция! Страстта и традицията са съставките на нашия голям успех, които вдъхват живот на истинските специалитети на Кампания, регион, известен със своята гастрономическа култура и удоволствието от опитването на прясна, ръчно приготвена паста, произведена с цялата традиция на миналото...
Италия, Cinisello Balsamo
... създаване на нашите продукти, като същевременно запазваме стойността на традицията. Благодарение на стриктното спазване на рецептите от миналото, сме щастливи да можем да сервираме на трапезите продукти, които носят вкусове от древността и понякога твърде често забравени: Вкусът на италианската кулинарна традиция. Нашата мисия е да достигнем все повече клиенти, които ценят стойността на добрата храна, и за да донесем Качество на достъпна цена, решихме да пропуснем една стъпка, за да не компрометираме цената или суровините.
Франция, L'isle-Sur-La-Sorgue
LE COQ NOIR е семейна компания, създадена през 1979 година. Произлязла от малгашката и реюнионската култура и от най-високата френска кулинарна традиция, нашето уникално умение в производството на подправки и сосове е известно в най-добрите деликатесни магазини. COQ NOIR - FOOD INGREDIENTS произвежда и разпространява широка гама от ароматни основи и концентрирани кулинарни решения, за да отговори...
Италия, Scafati
... италианските занаятчии и произвеждат изключително в Италия. С тази цел предлагаме нашите партньори в гастрономията и обувната индустрия. Гастрономията се счита за основен аспект на Made in Italy, заедно с изкуството и модата, както от чужденците, така и от самите италианци. Цвете на италианската индустрия предлага широк избор от продукти, приготвени според древната кулинарна традиция - от вино до...
Агритуризъм с уелнес център на юг от Сиена, предлагащ стаи, апартаменти, конна база, басейни, конгресен център, планински велосипеди с възможност за живописни маршрути. В нашия уелнес център има прекрасен закрит басейн, подходящ за всички сезони, а в нашия характерен ресторант предлагаме автентични ястия от тосканската кулинарна традиция, приготвени с биологични продукти от нашето стопанство. Прекрасен агритуризъм, подходящ и за сватби и банкети.
Белгия, Beerse
Глацио айс-специалитети изненадват света! От нашите ателиета в Белгия, Глацио носи най-добрата белгийско-европейска кулинарна десертна традиция на света. Под формата на сладолед, сорбета, сладоледени десерти и сладоледени пралини в изненадващо разнообразие от вкусове, цветове и форми.
Италия, San Gregorio Magno
... пространства, посветени на децата (люлки, игрища за боцци и др.) и за релакс, идеално за ден на природата. Агритуризъм Гротте ди Пертоса Чиленто Кухнята е напълно свързана с древната кулинарна традиция на района, така че домашно приготвена паста, месо на скара, колбаси и много други. Суровините се произвеждат от самата фирма, в която има: животновъдство, лозе, полета с култури и маслинови горички. Структурата предлага възможност за конни разходки, биологични процедури в Центъра за здраве и уелнес, посещения в самата фирма и много други.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play