... се, че крокинът инхибира активното съединение, причиняващо увреждане на ДНК, или действа като активатор за ензима за изрязване на ДНК. Освен това, крокинът отшафран има антислънчев ефект и може да абсорбира UV лъчи от слънцето и да се използва в съставките на лосиони или кремове.
... ефект върху сексуалната дисфункция и подобрява сексуалната производителност при мъже и жени. Освен това, той е ефективен в лечението на следродилна депресия или тревожност. Шафранът намалява нивата на мазнини и холестерол, както и кръвното налягане. Използва се за красотата на кожата. Шафранът подобрява здравето на сърцето, лекува анемия и хипоксемия. Освен това, той може да помогне за укрепване и пречистване на черния дроб. Всички тези ползи могат да бъдат получени само от натурален и автентичен шафран, затова при предоставянето на шафран, е силно препоръчително да се уверите в чистотата му.
... получат един килограм отличен шафран. Натрупването на всички тези деликатни и трудоемки манипулации прави шафрана най-скъпата подправка в света. От земята до сушенето, преминавайки през внимателния етап на ръчното събиране, ние използваме само червената част на тичинките и запазваме всички техни аромати в красиви стъклени буркани, херметически затворени. Ако афганистанският шафран е избран за най-добрия в света, това не е случайно.
...Супер Негин качество
Детайли за продукта:
Супер Негин качество
Произход: Хорасан, Иран
Жътва 2020
Крокин (оцветяваща сила): 282
Пикрокрокин (аромат): 103
Сафранал (горчивина): 31
Сафранът на гурме готвачите
Нашият сафран с качество Супер Негин произлиза от малка фермерска кооперация в региона Хорасан в Иран. Той представлява най-дългата част от изцяло червената стигма.
Тази специална степен на...
... изобретения в Женева, Златен медал на Innova Brusse Eurisko d`Or). Тази патентована технология помага за постигане на уникално качество и максимална екстракция на крокин, пикрокрокин и сафранал в нашия екстракт отшафран.
...-2 (изготвени от SOIVRE):
Крокин.......: 196.37
Пикрокрозин..: 76.48
Сафранал.......: 41.02
Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.
... продажбите на натурални съставки. Нашата централа се намира в Иран, а международният ни офис за продажби е в Германия. Компанията разчита на научни и технологични иновации, за да води развитието на индустрията и се стреми да изгради първата марка на чисти екстракти отшафран, като крокин, крокетин и ТСЦ. Нашите продукти, които се произвеждат с най-доброто качество шафранот Иран като суровина и се...