Франция, Talant
... предаването "Кой ще бъде следващият голям сладкар?". Ателието на Кристоф Адам подчертава благородни и основни съставки на сладкарството чрез колекция от книги: Ягода, Шоколад... всяко издание ви кани да преоткриете тези елементи. По-скоро подправка, отколкото плод за сладкаря, лимонът се използва предимно като подправка, а не като основна съставка. За Кристоф Адам лимонът е многобройно източник на вдъхновение. Открийте в тази книга 45 рецепти, съпроводени с срещи с гости. Референция: BELI04 В наличност: 8 продукта Размери: 128 страници - Фр Език: Френски...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play