... сертифицирано най-добро органично зехтин.
Когато го помиришете, ще усетите мирис на прясно окосена трева, зелени бадеми, бадеми, зелени ябълки, зелени стъбла на домати, зелена бананова кора, артишок и грах; мирише като парфюм.
...Цветът на маслините от Джемлик е естествено черен. Те се събират от клона, за да се получи черният цвят. Маслините от Джемлик са вкус, който достига до вашите маси без използването на химически добавки. Маслините от Джемлик, които имат малко семе, са сорт маслини с тънка кора и много месо.
... оттенъци.
Те се освобождават от горчивината си благодарение на гръцкия метод, който използва естествена морска сол, а не каустична сода, което позволява да се запазят непокътнати вкусовите им качества.
Съставки: безкостилкови маслини Каламата* 54 %, вода, сол
*от биологично земеделие.
Може да съдържа следи от костилки отмаслини.
Нетно тегло: 8 кг
Нетно тегло без течност: 4,3 кг
Дата на минимална трайност: 24 месеца.
...Чалъкоглу Специални Зелени Маслини 1 кг / 231-260 (L)
%100 Маслини Gemlik и %100 Натурална Ферментация. Не съдържа добавки и консерванти. Нашите продукти се съхраняват в саламура с вода и сол за период от 7 до 15 месеца след прибиране на реколтата, за да достигнат до хранителна зрялост. Маслините Gemlik притежават титлата на най-качествените маслини в света. Те са с тънка кора, малки семена и много месести.
...Оцетът от пипера на Еспинал се произвежда от подбрани зелени чушки. С нежно месо и тънка кора, това е много ценен продукт за подобряване на вкуса на различни ястия с бобови култури, салати и меса. Освен това, те са отлични като аперитив.
Тегло: 0.180 гр...
... ТЪРГОВСКИ СТАНДАРТИ или ЦЕНТРАЛИ ЗА ПОКУПКИ. Отклоняваме крайни клиенти към дистрибутори. Освен това предоставяме на нашите дистрибутори следните услуги: - Палетиране на национално ниво: 1-6 палета от фабриката до крайни клиенти за генериране на нетни маржове. - Комбиниране на поръчки за пелет с брикети и чували с костилки отмаслиниот първо качество за печки. - Пневматични услуги за пелет и чипс...
... година се организират кампании за прибиране на костилките отмаслини. РЕЦИКЛИРАНЕ БИО в нашия завод в Хаен, с капацитет 40 000 тона костилки и органични отпадъци, участваме всяка година в кампанията.
2- МАШИНА ЗА ПРАНЕ и конвейерната лента ни помагат да транспортираме костилките и да отстраняваме залепената маслинова кораот костилката след последното пресоване.
3- ВЕШАЛКА И БУКСА. Маслината се претегля на везната, след което се транспортира по конвейерната лента към бункера, а от бункера преминава през тръби до маслодобивната мелница. Всяка лента има 4 бункера и общо има 36 бункера.
4- ОРДИНАТОР...
...Отглеждан изключително на едно имение под заснежените върхове на планината Хермон, местните маслини Сури и Балади се отглеждат органично, ръчно се берат и се извлекат на студено, за да произведат зехтин с ниска киселинност (<0.37%), нисък пероксид (<3.98), супер екстра върджин, богат на антиоксиданти и здравословни полифеноли. Haramoun балансира ароматна плодова нотка, горчивина от бадемова кора и топъл пипер, и е перфектно съчетан с прясна средиземноморска салата или гриловано бяло риба.