След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка, ...
...на двеста кашона аншоа от залива на Салерно в колатура от аншоа. — при Fiordicosta.
Открийте отново вкусовете на нашата древна морска традиция, като донесете на масата автентичната култура на нашите брегове.
Колатура от аншоа.
В стъкло в новата линия от 100/250/500 и 1000 мл.
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.