...Открийте книгата на Ален Шартиер "Сладолед през цялата година" и се потопете в света на сладоледа.
Ален Шартиер, Най-добър работник във Франция в сладоледарството през 2000 г. и Световен шампион в Торино 2003 г., занаятчия и експерт в дисциплината, ни предлага своите най-добри рецепти около темата за сладоледа.
430 рецепти, илюстрирани с 250 фотографии, тази книга също така съдържа първа част...
... десерти от всякакъв вид, от торти, мъфини, къпкейкове, бисквити до ванилов сладолед, пудинг или крем брюле.
Традиционният процес на узряване "Бурбон" позволява получаването на шушулки с влажност до 33%. Това също така придава маслен вид на тези висококачествени шушулки.
Безплатно с всяка поръчка получавате нашата динамична електронна книга с рецепти, в която ще намерите ексклузивни идеи за рецепти. Ние редовно я обновяваме, така че винаги да имате нови рецепти за вашата ванилия.
Справедливо търгувано гурме качество...