Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
... взема Корбие или Минервуа, за да го придружа.
Това е кралското ястие на Кастелнадар, произлизащо от местната традиция. Името си дължи на съда, в който къкри: касол.
Легендата:
Касулето е родено по време на обсадата, на която жителите на Кастелнадар (шауриените) са били мъченици през Средновековието.
Предвид недостига на храна, те събрали и приготвили всички последни запаси, които им оставали, давайки така начало на известното касуле на Кастелнадар.