..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червено месо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
...Традиционен италиански подправка, Песто с босилек прекрасно допълва пастата и ньоките. Тази преработена рецепта използва изключително продукти от биологично земеделие. 100% веган, това песто с босилек не съдържа сирене или други животински продукти. Неговият свеж и оригинален вкус идва от смлените кашу ядки, смесени с зехтин и листа от босилек. Може да се използва без ограничения за здравословна и креативна кухня!
Съставки: Слънчогледово масло*, босилек* (37%), кашу* (5%), чесън*, картофени люспи*, зехтин*, морска сол, концентриран лимонов сок*.
*: Продукти от биологично земеделие...
...Петите парченца от левурда са фино нарязани листа от левурда, внимателно събрани от нашето производство в Пикадия. Левурда, известна също като вечен целина или маги билка, е издръжлива и многогодишна растение с вкус, подобен на целина.
Тя се използва широко в кухнята, особено в източноевропейските страни. Петите парченца от левурда придават отличителен аромат на вашите яхнии, гювечи, картофени...