...Пътуване между земя и море, произтичащо от съчетанието на сол от Геранд с истински стърготини от черни трюфели от Прованс, което разкрива цялата си ароматна мощ.
Съвети за дегустация:
Една щипка е достатъчна, за да подчертае вкуса на пресни пасти, ризото, бяло месо, карпачо и е идеална за фоа гра и яйца. Използвайте я само в последния момент от вашите приготвяния, след като готвенето е приключило.
...омлети и фритати, приготвяне на сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
...Трюфеловото масло е деликатно и ароматно подправка. То е направено с висококачествено студено пресовано зехтин от Primadonna. Трюфеловото масло е особено подходящо за усъвършенстване на ризото и паста, карпачо, яйца на очи, сирене, картофено пюре, кремообразни сосове / леки свързани сосове, яйца на очи / пържени яйца, меки яйца / яйца по поширани / онсен яйца и шунка. Съдържание: 150 до 750 мл Вкус: оригинален черен трюфел Вкус чрез натурални трюфелови резенчета, с фин зехтинов аромат.
... продукти на основата на трюфел, като сос тартуфата, карпачо от трюфел и трюфелово масло, проектирани за ресторанти и изисквани доставчици, които искат да се откроят на гурме пазара. Осъзнаваме важността на запазването на целостта на нашите трюфели от момента на извличането им до момента, в който достигнат до вашата маса. Затова предлагаме охладени доставки в рамките на 24-48 часа, което гарантира, че...
... бял или черен трюфел, карпачо от трюфели, парченца трюфели, сол с трюфел и различни сосове и намазки, обогатени с нашите собствени трюфели. Гаранция за качество и проследимост. Продукти, които произвеждаме локално в нашата работилница, за да съпътстват перфектно всичките ви ястия и гастрономически приготовления.