...Любители на какаото, този калъф ще ви запознае с извънредния вкус на виетнамското какао.
Тези какаови зърна произхождат от делтата на Меконг, на юг от страната. Те са били събрани, ферментирали в продължение на 6 дни, след което са били естествено сушени на слънце толкова време, колкото е било необходимо.
Тогава те са били печени и леко карамелизирани, за да се съчетаят сладостта с...
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти.
Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
...Нашият майстор шоколадиера се вдъхнови от гения на Гауди и неговия произход (Реус, известен с лешниците си), за да създаде тези ръчно изработени шоколади, комбинирайки карамелизирани лешници с вкуса на прелинето Catània®.
...Шоколадови бонбони с карамелизирани бадеми, разкриващи топящо се сърце от пралине с бадеми и лешници, произведени от биологично земеделие.
Размер - Д 11 x Ш 6 x В 5,8 см
Количество в кашон: 4
Минимално количество за поръчка: 4
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
Артикулен номер: RO-N-230
Страна на производство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Да...
...Игрална джойстик от млечен шоколад
Направете място за оригиналността по време на Великденските празници, като подарите този джойстик от шоколад с парченца карамелизирани лешници. Той ще зарадва всички любители на видеоигрите, а освен това е с размерите на истински джойстик.
Без консерванти, без палмово масло, без оцветители и без добавки. Тези шоколади са произведени ръчно.
Състав:
Млечен...
...Неустоими златни шоколади, направени с кралицата на бадемите: Маркона, произведена в Испания.
През 1900-те години Антонио Мачадо говори за цъфтящите бадемови дървета, в своето стихотворение "Пролетта целуваше", той подчертава красивите им бели и розови цветове, като източник на вдъхновение за млад поет.
Маркона се използва от 500 години за производството на Турон, традиционен коледен десерт в Испания.