...1979: Създава се Dolce Idea, фабрика за шоколад с ръчна обработка, ръководена от Дженаро Ботоне. От 1979 г. радва небцата с редица продукти, които съчетават честността на занаятчийството с фантазията и изкуството на създаването. Не е случайно, че фирмата на Ботоне се нарича "Dolce Idea". Това потвърждава, че шоколадът се възприема като глина, която може да се моделира според вкусовете на клиента...
...ME.TRA е една от малкото компании в света, способни да предоставят машини и цялостни инсталации за производство на шоколад и бисквити. Компактни инсталации за производство на шоколад, компаунд, кремове, покрития за сладолед и намазки. Производство от 50 до 1000 кг/час. Нашият ангажимент към качеството на нашата работа започва от нашите производствени и управленски процеси: това отдавна е довело до сертификация по качество ISO9001.
...Тегло на кутия: 1350 г.
Кутия: 10 броя
Срок на годност: 1 година от производството.
Продуктът е без глутен.
Размери на кутията: см. 35 X см. 14 X см. 7 (височина)
Вкусове:
- Лимон
- Фисташка
- Амарена
- Класически (Шоколад и Лешник)
- Бял (Фиордилате)
- Ликьор
- Орехи и Смокини
- Амарето
- Кокос
- Ягода
- Лешник
- Кунезе (Шоколад и Ром)
- Черен шоколад и Портокал
Можем да създадем специални вкусове...
Caffè Di Pulcinella Bastia Umbra Тайна на истинското неаполитанско кафе СЪВМЕСТИМИ КАПСУЛИ И ПОДЛОЖКИ С ГЛАВНИТЕ ЕСПРЕСО МАШИНИ Но Caffè di Pulcinella не е само кафе..... Много ръчно изработени продукти с високо качество, подбрани за все по-взискателна клиентела: Паста от Грањано IGP, произведена с бронзови матрици, Висококачествен шоколад, Ръчно изработени ликьори, Винa от Кампания, Ръчно...
Производство и разпространение на висококачествени типични сицилиански продукти: можете да намерите арancini, каноли, сирена, брашно и паста от стари зърна, консерви, маслини и екстра върджин зехтин, конфитюри и мармалади, мед, бадеми, шамфъстък, шоколад от Модика, вина, амари, ликьори и много други специалитети.
Санферба е основана през 1991 г. в провинция Барлетта-Андерия-Трани, като производител и дистрибутор на хранителни стоки и постоянно се подобрява благодарение на непрекъснатите инвестиции в изследвания и развитие, насочени към качеството.
Произвеждаме полуфабрикати за десерти, полуфабрикати за сладкарство, смеси за барове, чай и инфузии, шоколад в чаша, твърд шоколад, какао на прах, гранити, сиропи, безалкохолни напитки, женшен кафе, разтворимо кафе и продукти за сладкарници по принцип.
Майстори сладкари и шоколадери от 1887 г. с изключително италианско качество, производители на полуфабрикати от шоколад и готови продукти, пралини, шоколадови лъжички, създателите на сабаудската торта, суровини от 0 км, майстор на вкуса, призната занаятчийска изключителност на европейско ниво, изключително занаятчийски вкус. Подкрепяме значителни количества производство.
Специализирана в предлагането на множество типични сицилиански продукти, Uccaruci е основана в Пачино през лятото на 2016 година, носейки със себе си голям опит, който датира от 1972 година. От сладки и бисквити до ръчно изработен шоколад от Модика, преминавайки през различни видове прясно хляб и фокачи, Uccaruci бързо се утвърди като марка с високо качество и вече е предпочитаният избор за...
Терарата е онлайн магазин за типични сицилиански продукти. Избираме за вас и за нас най-добрите изключителности на агроалиментарния сектор в Сицилия. На нашия портал можете да закупите онлайн: шоколад от Модика, био мед, каперси от Пантелерия, зехтин екстра върджин от собствено производство, вино и занаятчийски бири. Широка селекция от продукти на основата на стари зърна. Паста, кус-кус, хляб...
ФАБРИЧЕН АУТЛЕТ Часове на работа: Пн-Пт от 9:30 до 12:30 и от 13:30 до 18:30 Продажба на обществеността на целия асортимент от продукти на LINDT (плочки, пралини, сезонни продукти)...