Семейна компания, родена от любовта към собствената си земя и нейните традиции. В сърцето на долината Беличе расте плод с високо качество - Ночелара дел Беличе, единственият продукт в Европа, който има две DOP.
Нашата компания продължава внимателното си производство и през 2012 г. получава сертификат за биологична компания.
Предлагаме ви също така широка гама от производни, като: ароматизирани...
НАШАТА ИСТОРИЯ ЗАГАРА НА СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО е името на нашия продукт, плод на волята, търсенето на работа и голямата любов към нашата земя; прекрасният слънчев остров Сицилия. С много идеи, воля и смирение, като млад се оглеждах около себе си, за да разбера коя би могла да бъде правилната дейност за мен, дейност, в която бих вложил сила и страст. През следващите години, след много проекти, диалози...
Коконече, магазинът на занаятите! Ние, артистите от Коконече Занаятчийство, ти предлагаме художествени занаятчийски творения, създадени от италианско дърво, от нашата гора в планините на Тонеза между Венето и Трентино Алто Адидже. Създаваме уникални и неповторими дървени изделия, плод на нашето творчество, умения и страст. Използваме дървото, което ни предлага природата: от гората до твоя дом...
... суровини от партньори, които използват само здравословни методи на отглеждане. Гъстата и кремообразна текстура на нашия продукт се дължи единствено на високия процент плодове, които съдържат. Не използваме пектин или други сгъстители, просто използваме повече плодове, за да направим нашите продукти толкова сочни. Повече от 110% плод, което означава, че използваме поне 110 г плод, за да направим 100 г...
Гран Морава е твърдо, екологично чисто сирене с дълга зрялост, плод на традицията на нашето семейство, която продължава вече два века, през които ни беше предадена любовта към работата и добрите неща. Сиренето Гран Морава е синоним на качество, вкус и страст. Известно главно в версията на твърдо маслено сирене, благодарение на типичната си зърнеста консистенция, може лесно да се използва и под...
Заповядайте да откриете Фалегнамерия Камарата - мебели по поръчка, в която обработката на дърво все още се счита за истинско изкуство, където любовта, вниманието към детайлите и прецизността гарантират качество от друго време. Нашите резултати в обработката на дърво са плод на опит, успявайки винаги да удовлетворим желанията на нашите клиенти. Можете да проследите изработката на Вашата кухня по...
... галещ, опиянява с ароматите на сладките плодове, отглеждани и обработвани с умение. Нашите продукти са плод на всичко това, меки, обгръщащи, топли, ароматни. Нашето задължение е да не развалим това, което перфектната природа ни е предложила.
КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗ ОПИТ Всеки продукт за декоративни аквариуми, който е с отлично качество и ефективен, не е резултат на импровизация, а е плод на обширен опит, основан на изключителни и подробни познания за рибите. Prodac International притежава този опит от 1975 г., когато компанията започва изследвания, разработка и производство на продукти за аквариумистика, с цел да предложи широка гама от отлично качество на разумна цена, за да направи това хоби достъпно за повечето хора.
... напълно реновиран през 2010 г. и се състои от 6 стаи и апартаменти с чар, оформени от съчетанието между камък, дърво, керамика и мебели в различни стилове, добавяйки съвременен комфорт. Ресторантът с 40 места е плод на страстта на собствениците с италиански произход, които са живели в чужбина и много пътували, и тяхното желание да опитат различна кухня, която съчетава традиция, местни продукти и чуждестранни подправки от цял свят и нови техники на готвене. www.antico-borgo.it (агритуризъм ресторант къща на село Арчевия Анкона +39 0731983001)...
... усъвършенстваме и да създаваме кулинарни специалитети с прост и незабавен начин на употреба, подходящи за подправяне на хрупкави хлябчета, оригинални предястия, основни ястия или за овкусяване на меса и риба. Всичко това може да бъде насладено с добавяне на пресен трюфел по начина, който предпочитате: на филийки, на стърготини или просто настърган, и ние сме в състояние да ви предоставим във всички негови разновидности и желан размер този плод, точно както природата го създава. Благодарим ви за вниманието и ви представяме някои рецепти и гамата от нашите продукти.
В ските на нашата територия в Бронте от поколения отглеждаме фистъка, плод с уникални характеристики. От години нашата страст към традицията на този плод ни е накарала да изложим типичен витрина с плодовете, които щедро нашата територия постоянно ни предлага. Стремим се да ги направим известни. Преработката и обработката на нашите продукти дойде след внимателен избор на компании, които лично сме опознали в дълбочина. За да предоставим на нашия клиент продукт с изключително качество. Запазвайки основните качества, спазвайки традицията, без да променяме вкуса.
Музеят на зехтина: първият, създаден в Италия. Това е маршрут с историческо и образователно значение, който има за цел да допринесе за предаването на основни аспекти от отглеждането на маслинови дървета и културата на техния ценен плод. На изложение са стари и непознати инструменти, използвани в маслобойните от 1700 до началото на 1900 г., както и съдове и инструменти, използвани в различни епохи...
One Stop Gelato е основана през 2003 г. след натрупване на значителен опит в изследването и селекцията на качествени продукти за производството на истински италиански сладолед. Днес разполагаме с лаборатория, в която се тестват нови основи и нови продукти, избрани от италианската територия, което ни позволява да произвеждаме ексклузивни основи (крем и плод) за отличен резултат и да имаме...
... разпространение на местни плодове и зеленчуци на международните пазари, произхождащи от прекрасните райони на Сицилия, където слънцето и любовта към дългата традиция правят така, че тези продукти да се отличават с аромат, вкус, качество и автентичност. Нашите свежи продукти се отглеждат стриктно с грижа и любов, осигурявайки най-добрия плод, който може да се намери през всяко време на годината, като винаги спазваме националните и европейските стандарти за качество на плодовете и зеленчуците.
... и маслинови дървета на добре дренирани и слънчеви терени, където нашите сортове грозде, Санджовезе, Канайоло и Тревиано, дават максимален добив от около 50 центнера грозде на хектар. Внимателната резитба, ферментацията в бетонни съдове първо и след това в дъбови бъчви, са само част от тайните, които правят нашето вино велико вино. Още от първите глътки ще бъдете очаровани от ароматите, мекотата и кръглостта на този нектар, който е плод на любовта ни към нашата земя и трудното изкуство на винопроизводството.