Производство назеленчуци в зехтин и сосове за кростини. Джардинера, чушки в зехтин, моркови в зехтин, фенел в зехтин, тиквички и лукчета в зехтин, карфиол в зехтин. Сос от артишок, доматени сосове, сосове от тиквички, сосове от моркови и лук. Нашият продукт не следва политиката на икономия, тъй като всички използвани съставки са пресни и от първо качество. Ръчната обработка е прецизна и внимателна и всичко е насочено към защитата и безопасността, които клиентът трябва да има при консумацията на нашия продукт, отвъд традицията.
ОТГЛЕЖДАНЕ, ЖЪНЕНЕ, СУШЕНЕ, ОБРАБОТКАНАЗЕЛЕНЧУЦИ 100% КЪС ИТАЛИАНСКИ ВЕРИГА, ТИПИЧНИ ПРОДУКТИ ОТ АПУЛИЯ, НАТУРАЛНА ДОМАТЕНА ПАСТА БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, СУШЕНИ ДОМАТИ САН МАРЦАНО.
... ДРЕВНА ГАСТРОНОМИЧНА ТРАДИЦИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО МОЖЕМ ДА СЕ НАСЛАДИМ ДНЕС НА СЪЩИТЕ ВКУСОВЕ ОТ ВРЕМЕТО, И ОТ ТОЧНИ ТЕХНИКИ НАОБРАБОТКА, КОИТО МИНИМИЗИРАТ ВЪЗДЕЙСТВИЯТА ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА И РЕАЛИЗИРАТ СТРОГ СИСТЕМ ЗА КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО.
НАШАТА КОМПАНИЯ Е СЪС СЪРЦЕ В ПРОДАЖБАТА НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЛЮТИ СОСОВЕ, ПАТЕ, ПЪЛНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, СЛАДКИ ИЗДЕЛИЯ.
...Следният асортимент от продукти, наличен както за оператори в HoReCa, така и за деликатесни магазини, ще бъде непрекъснато обновяван с добавянето на нови специализирани артикули, за да предложим на нашите клиенти обширен избор, който да отговори на техните специфични пазарни изисквания:
- Ръчно приготвена суха паста
- Гриловани и мариновани зеленчуци (също от органично земеделие)
- Червено вино...
... предлага услуги за преработка и обработкана плодове и зеленчуци по поръчка. Насочва се към агритуризми, легла и закуски, магазини за гастрономически специалитети, ресторанти, хотели и всяка компания, заинтересована да предлага продукти с високо качество. Извършваме обработки, следвайки вашите рецепти, проучване и изработка на етикети, консултации и...