...Нашите сиропи са идеалното допълнение за всички напитки на основата на кафе и мляко: еспресо, капучино, шоколад, макиато, мокачино, кафе лате, мляко, американско кафе и др. Нашите "Coffee syrup" (Сиропи за кафе) са резултат от години изследвания и разработки. С максимална грижа и страст, които винаги ни отличават, сме подбрали най-добрите суровини, за да предоставим на нашите потребители...
...Безглутенови бискоти с ръчно приготвено тесто на основата на оризово брашно, брашно от елда, захар, яйца, масло, мед и парченца черен шоколад. Класически и вкусни едновременно благодарение на добавения мед и черен шоколад. Хрупкави и вкусни за закуска или за пауза през деня.
Достъпни в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
...6 бутилки WECK Flacon ® 1062 мл с стъклени капачки и уплътнения (клампи не са включени).
Идеални за плодови и зеленчукови сокове, супи, сосове, лимонади, горещ шоколад, гаспачо …
Референтен номер: 5766303
Капацитет: 1062 мл
Отвор: 60 мм
Продават се по 6.
Уплътнения и капак предоставени. Неръждаеми клампи не са включени.
Височина в мм: 250 мм
Капацитет в грамове: около 900 / 1000 в зависимост от...
... текстура на класическата версия, предлагайки луксозно и безкомпромисно изживяване. Изработена с висококачествен черен шоколад, прясно масло и чисто какао, тази безглутенова наслада е плътна, влажна и невероятно шоколадова. Всяка хапка е експлозия от интензивен вкус, перфектно балансирана от копринена глазура, която се разтапя в устата, за един малък момент на чисто удоволствие. Перфектна за тези, които обичат шоколад и търсят сладко удоволствие в единичен формат.
...
• Обща тежест: 0,300 кг
• Размер на портфейла: Ш 16,5 см x В 23 см x Д 3 см
• Размер на отделния джоб: Ш 20 см В 12 см
• Вътрешността на отделния джоб се състои от: едно отделение и 8 места за карти
• Външната част на отделния джоб се състои от едно място за карта
• Затваряне на отделния джоб: магнит
• Цветове: черен, кафяв, син, тъмен шоколад
• Възможност за изработка и в други цветове - свържете се с нас, за да изберете цвета
• Защитна прахова чанта
• Произведено в Италия...
...Тортата "седем воала" е сложен десерт, но с изключителен вкус, торта, която трябва да опитате и насладите: истински шоколадов празник, идеален за истински гурмани.
Състои се от няколко слоя с шоколадова баварска сметана, лешник, какаово пандишпан, хрупкав слой и огледална глазура отгоре.
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или сшоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
... храна с наистина приятен, плодово-сладък вкус, напомнящ на червени плодове и шоколад. Освен това, той има високо съдържание на фибри и е източник на витамин A, калий, калций и желязо.
Разтворим и с характерен виолетов цвят, той е подходящ за използване в теста и сладкарски изделия от всякакъв вид, от хлебни изделия до сладолед.
...В нашия онлайн магазин ще намерите над 1000 продукта, включително чай, запарки и билкови чайове, както и съвместими и оригинални капсули, специализирани и подаръчни артикули, качествено кафе и много сладости като бисквити, шоколад и мед.
Пазарувайте с увереност в нашия онлайн магазин на www.storiediteecaffe.com, бърза и безплатна доставка, ако достигнете минималната стойност на поръчката, посочена на сайта.
Консултирайте се с техническите спецификации за всеки чай, запарка или билков чай, те ще ви бъдат от голяма помощ при избора на продукта, който търсите.
... като Choco-Story, където посетителите могат да открият тайните на шоколада и да се запознаят с над четирите хиляди години история на какаото, от древната цивилизация на олмеките до наши дни. Музеят, който се простира на три нива и около 850 кв. м, съхранява повече от хиляда оригинални артефакта. Освен историческата перспектива, посетителите могат да открият най-съвременните техники за производство на шоколад и да опитат широка гама от шоколадс изключително високо качество.
... диня, с рикота, Череши от Етна.
Всички наши продукти следват древната рецепта с Вода, Захар и Плод, без оцветители или химически консерванти. В практична опаковка от 3,30 литра, могат да се съхраняват във фризер при -18° и са готови за сервиране. Извършваме доставки в цяла Европа.
... питие, което може да се консумира няколко пъти през деня за зареждане с енергия.
Да се консумира у дома или в офиса в чаша или да се приготви и носи в ежедневните задачи, американското кафе е отлична алтернатива на еспресото или кафето от мока, на което ние италианците сме свикнали.
Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта въпреки консумацията с времето.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Ароматно кафе с деликатен вкус, с послевкус на какао, ванилия, шоколад, цветни нотки и сушени плодове.
...Моноригине Танзания AA има добра печене, изразителна плътност и деликатна киселинност с послевкус на суров мед. В чашата се представя с тъмен крем и златисти отблясъци. На небцето оставя приятно сладникав вкус, с нотки на шоколад и приятна основа от ревен, забелязват се и няколко светли зърна.
Може да се наслаждавате по всяко време на деня в пълно спокойствие.
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафиди Султанина.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP и какао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с черен шоколад.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафиди Султанина.
...Предлагам сушени смокини от Калабрия, малки, с незабележими семена и безкрайна сладост, печени на фурна и покрити с чисто черен шоколад в опаковка от 200 г. Да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и прекомерна светлина.
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне с круша и черен шоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
...Добротата и радостта на шоколад Bauli
Първо ще те изненада сладкият шоколад Bauli. След това, една от многото изненади, винаги различни, които ще напълнят с усмивки празниците на твоите деца.
Още по-нежна Великденска празнична атмосфера
Във всяко яйце ще намериш мек плюшен играчка, която можеш да прегърнеш, от новата колекция, посветена на джунгловите малки: много неустоими малки, които...
Семейството Masoni Pietro работи от 1885 г. и се занимава с продукти за сладкарство. Дългият опит и традиция в сладкарското изкуство, типично за Сиена, я правят известна с различни продукти, включително: панфорте, кантутини, панпепати, торони и бисквити. Клиентът може да си подари момент на съвършена сладост, наслаждавайки се на ръчно изработен шоколад или отпивайки кафе от високо качество...
La Castelfood е компания, която произвежда крекери и закуски от ориз, царевица и други зърнени култури, спазвайки най-строгите стандарти за качество и безопасност на храните. Нашите съоръжения могат да произвеждат разнообразни видове крекери и закуски от зърнени култури, от солени до сладки: ароматизирани или покрити сшоколад. Ние сме специализирани в разработването на нови продуктови линии...
...реализирайки с грижа и страст сладкарски изделия, богати на ОМЕГА 3, ОМЕГА 6, с ниско съдържание на наситени мазнини. Нашите продукти не съдържат палмово масло, лактоза и хидрогенирани мазнини. От 2020 г. произвеждаме Торта Капрезе с Лимончело и Шоколад за търговия на дребно и ресторантьорство. Произвеждаме коледни продукти, типични за нашата земя Кампания, като роко, мостачиоли, струфоли.
От 1860 година са изминали десетилетия, но занаятчийското производство продължава да бъде нашата философия. Настоящото производство, освен меките амарети, произведени в различни версии, но винаги в оригиналните опаковки с двойна панделка, включва: целувки на дама, сладкиши, покрити с фино шоколад, хрупкави амарети и, за празниците, традиционните панетони, пандори и гълъби. Ценният опит от над един век е гаранция за качество на сладките Virginia. Елегантните и изискани опаковки напомнят за нежни образи от миналото, сладки спомени за добър живот.
... тестове за качество.
В Италия преработваме какаото в полуфабрикати като какаова маса и занаятчийски шоколад.
Разполагаме с какаови зърна от нашата плантация, разположена в Салвадор, но също така и от други плантации в Никарагуа, Гватемала, Хондурас, Белиз и Коста Рика.
Нашата компания предлага опаковки за индустриална употреба HO.RE.CA, дори за малки количества, за да отговорим на нуждите на...
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
Ние сме специализирани в производството на машини за обработка на шоколад и сладкарски изделия. Сътрудничим с международно известни майстори шоколадери и сладкари, които разчитат на нашия опит, използвайки ежедневно нашите машини в техните престижни лаборатории. Отличаваме се с дългогодишен опит и дълбочинно познание на пазара. Клиентът е нашият най-важен ресурс. Благодарение на компетентен и...