Лука Салamini и Енрико Фурно, собственици на Chef2, са двама професионални готвачи, които предлагат на хотелиери и ресторантьори професионални консултации за управление набизнеса, оптимизацияна разходите и създаване на меню. По-конкретно, готвачите се занимават с управление на разходите, обучение на персонала чрез кулинарни тренинги и курсове за професионалисти, оперативна консултация, подкрепа...
... знаменател, който постоянно движи бизнеса: стремежът към еволюция. ЕВОЛЮЦИЯ към нови пазари, нови организации, нови стратегии, нови политики, нови продукти. КОНТРОЛ И СЪКРАЩАВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ, ПРЕГЛЕД И ОПТИМИЗАЦИЯНА ПРОЦЕСИТЕ, АНАЛИЗИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ПАЗАРА, СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРЕОБРАЗУВАНИЯ, АНАЛИЗ НА КОРПОРАТИВНАТА СЪВМЕСТИМОСТ, АДМИНИСТРАТИВНО КОНСУЛТИРАНЕ, КОНСУЛТАЦИИ ПО ЛИЙН ПРОДУКЦИЯ И ОПЕРАЦИИ.