... съчетава ароматните нотки на маслината Бианколила със сладостта на маслината Тагиаска. Резултатът е изненадващ и много приятен.
Името "Рèuза", което означава Роза на лигурийски диалект, се отнася до ароматно масло, точно като цвете.
Маслините се берат на ръка през месеците ноември и декември. Извличането на маслото се извършва с най-голямо внимание, строгостудено.
...Стъклена бутилка от 500 мл. СТУДЕНО ИЗВЛЕЧЕНО ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕХТИН. Изработено от строго зелени маслини, които дават по-малко количество, но по-гъст, по-плътен зехтин с леко горчив вкус.
..."Il Caciocavallo Affumicato" е сирене с богат, плътен и приятен вкус, по-рустикално в сравнение с традиционния "caciocavallo". Формите на това вкусно "caciocavallo" се приготвят, като се подлагат на истинско бързо и леко опушване с слама от мека пшеница, строго на студено. Вкусът е обогатен с аромати и ухания на дим, придавайки на това сирене фино подправен и неповторим аромат.
...цели, все още незрели маслини, събрани с любов в най-добрите маслинови градини, част от които се управляват директно. Особено внимание се отделя на важните операции по събиране, транспорт и смилане, строго на студено, в компанията в рамките на 24 часа след събирането, получавайки продукт с висока плодовост и много ниска маслена киселинност. Полученото масло, след период на естествено утаяване в неръждаеми стоманени силози в отсъствие на кислород, се опакова малко преди изпращането.
Dedica Design предлага ограничена серия от уникални ръчно духани бутилки от майстор стъкларя Пиетро Виеро. Дизайнът на бутилките е на Маттео Чибик, който внимателно е следил производствения процес, от идеята до готовия продукт. Всяка бутилка съдържа 0.5л чисто италианско екстра върджин зехтин (от региона на Саленто), произведен по древния метод на студено пресоване. Маслините се събират строго в...