... изследват нови комбинации от аромати, които могат да подобрят вкуса на продуктите.
Ароматизаторите с марка Mariani произлизат от традиционни знания и страст към добродетелите на лечебните билки и ароматни растения, осигурявайки всеки завършен продукт да бъде шедьовър.
В G. Mariani & C можете да намерите различни ароматизатори, създадени специално за сладкарската индустрия, като ароматизатори за...
Ренато Луса разполага с над петдесет години опит в производството, обработката и търговията с гъвкави опаковки за опаковане на хранителни продукти. Основните приложения на продуктите включват опаковане на пресни храни, плодове и зеленчуци, замразени храни, продукти в модифицирана атмосфера и вакуум, както и хлебни и сладкарски изделия. Опитът, придобит в сектора на гъвкавите опаковки, е позволил н...
...Динята е типичният плод на италианското лято. Най-добрите дини, произведени в най-топлите и водоносни райони на нашия полуостров, дини от южна Италия и Пиана ди Катания, се представят с размери от 5 до 10 кг, вътрешен цвят между розово и червено и сладък, захарен вкус. Подходяща е за консумация след хранене или като заместител на храната, полезна за спортисти, тъй като е богата на минерални соли и течности, които могат да възстановят за няколко минути това, което е загубено от горещината. Днес дините се използват много и в италианската ресторантьорска и сладкарскаиндустрия.
...въглехидрати, яйца, растителни мазнини, растителни протеини, какао, кокос и различни хранителни добавки. Нашите съставки намират приложение в различни хранителни и нехранителни сектори, включително: сладоледарство, сладкарство, сладкарскаиндустрия, здравословно хранене, пасти, хлебопроизводство, HO.RE.CA, месна индустрия и много други. Освен това разполагаме с услуга за смесване, която позволява на...
Сладкарскаиндустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
Имаме удоволствието да ви представим абсолютната новост в сицилианската сладкарскаиндустрия, иновативен продукт, който в момента е уникален на пазара и уникален в своята специфика, който преодолява ограниченията на логистиката и съхранението на свежия продукт. Става въпрос за КИТ, който съдържа: кори за сицилиански каноли, дехидратирана рикота, смлени шамфъстъци, шоколадови капки (в подходящи...
... микровълновата. Алуминиевите контейнери са 100% рециклируеми и са подходящи за печене, съхранение, замразяване, опаковане и транспортиране на храна. Сектори на употреба: гастрономия, за вкъщи, общности, ресторантьорство, Ho.Re.Ca, хранителна и сладкарскаиндустрия.
... подобряване на качеството на продуктите и услугите позволиха на компанията да се утвърди сред основните играчи в оборудването за хлебарници и сладкарници. Широката гама от модели е насочена към клиентела, която варира от малката сладкарска работилница до средната индустрия и сектора на ресторантьорството.
... масло, от морски продукти до консерви и вековната сладкарска традиция на Неапол. Itacraft предлага разнообразие от количество и качество на териториални гастрономически продукти, обединени под марката „I Nostrani“.
...хранителна, сладкарска, смолна, бояджийска, механична, корабостроителна и аеронавтика. В сектора на хранителната и сладкарската индустрия сме специализирани и за производителите на паста: резервни части за пастьоризатори, готвене на прясна и суха паста, готвене на бисквити/сладки, перфорирани ламарини за винопроизводството. В сектора на млечните продукти сме специализирани, например, в производството и...
...потвърдвайки отново иновационния си дух и лидерството си в бързо развиващия се сектор. Днес, Pistacchio S.p.A., благодарение на новия си офис в Милано, продължава да се утвърдява в Италия и в чужбина, произвеждайки и селекционирайки най-добрите ядки, за да ги преработи в своите готови и полуфабрикати, които след това разпространява на голямата сладкарскаиндустрия по целия свят.
Цезарин селектира и трансформира плодовете в благородни съставки за сладкарския сектор, както индустриален, така и занаятчийски, за да получи захаросани плодове, захаросани череши, плодово пюре, захаросани плодове за сладкарство, сладкарскаиндустрия, сладоледарство, сладкиши, сладоледи. Плодовото пюре е новата гама от готови за употреба продукти, получени от преработката на пресни, току-що...