Понякога е нужно да имаш смелостта да вярваш в мечтите си и да следваш инстинктите си! Алдо Предари е собственик на сладкарницата Dolce amorsi.
След години, прекарани в индустриалния сектор, той решава да поеме по нов път: този, който води към красотата на вкуса и сладкарството.
Той наема висококвалифициран екип, където различни умения се съчетават в създаването на специфични продуктови линии. П...
...Ръчно приготвен фаготино от моцарела с кремообразна плънка от ръчно накъсана моцарела и сметана, естествено опушена. Опушената буррата е перфектната еволюция на буррата от Пулия.
Сладостта на страчателата се слива с аромата и деликатния, приятен мирис на естественото опушване, което се извършва във фурна с дървени стърготини, създавайки микс с ненадминат вкус и неповторим аромат.
Тази специалност е перфектна за пълнене на пици или гурме салати, но може да се комбинира и с прясна риба или с опушен вкус, или с конфитюри и сладка с интензивен вкус.