... перисталтична помпа, позволява да се регулира (непрекъснато) скоростта на доставка. Каруселите могат да съдържат до 360 плочи в зависимост от размера им. Maxi Petri предоставя възможност за добавяне на добавки (кров или други) директно онлайн. Също така можете да използвате перисталтичната помпа на устройството, за да напълните бутилки или флакони извън машината. Системата се управлява от стандартен индустриален компютър и изисква използването на сензорен монитор. Прост и интуитивен софтуерен интерфейс. Всичко е оборудвано с разпределително оборудване.
... управление, позволява регулиране (по непрекъснат начин) на скоростта на подаване. Каруселите могат да съдържат до 360 плочи в зависимост от размера им. Maxi Petri предвижда възможност за добавяне на добавки (кров или други) директно в линията. Освен това е възможно да се използва перисталтичната помпа на устройството за запълване на бутилки или флакони извън машината. Системата се управлява от стандартен индустриален компютър и предвижда използването на сензорен монитор. Прост и интуитивен софтуерен интерфейс. Всичко е предоставено с оборудването за разпределение.
... и проби за физико-химичен анализ
Налични модели:
BASE, COMFORT, PREMIUM
Контролер:
Smart и Smart PRO
Специални модели:
FOT – фотопериодична система – симулация на ден и нощ
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
въздушна конвекция принудителна
обем на камерата [л]70 / 70 / 70
работен обем [л]55 / 55 / 55
контролер микропроцесор PID
display 4,3" цветен сензорен екран
ТЕМПЕРАТУРА
температурен диапазон [°C]+3…+40 / +70 (опция)
разделителна способност на температурата на всеки … [°C]0,1
флуктуация на температурата при 37°C [+/-°C]*0,3
вариация на температурата при 37°C [+/-°C]*0,5...
...фрагранс, бурбон, регал. Доставки в цяла Италия и Европа. Десетгодишен опит в областта на вноса на естествена ванилия. Качество на сертифициран натурален продукт, без ГМО, без пестициди, без плесени, без неприятни следвкусове. Технически спецификации на продукта, лабораторен анализ по запитване. Пробни мостри за сензоренанализ. Планирани поръчки за големи доставки. (Календар за планиране) Месечна...
... производители на сирене и мандри, които започват дейността си, и майсторски класове за опитни производители на сирене. Той се занимава с критика чрез сензоренанализ и, ако е необходимо, с микробиологичен анализ, с цел да се изследва източникът на дефектите в сиренето и да се предложи технологично решение за тяхното отстраняване.
...ставайки експерт по сензоренанализ и треньор по италианско еспресо и постоянно се обучава с AICAF, IIAC, SCAE и селектира кафета директно в страните на произход. В момента той следи за Marodda® линията на еспресо машини в биосъвместими порции и цялата гама от Morola®. Всеки отделен чаша кафе Morola трябва да бъде перфектно еспресо; това е нашата цел, за да го постигнем, работим на различни фронтове...