...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Висококачествена смес от най-добрите сортове Арабика, бавно печена, за да се подчертае естественият богат аромат и мирис. Резултатът е сладко и леко кафе с чудесен плодов финал.
...Произведен в ниския Чиленто, в близост до морето,
този мед има светло кехлибарен цвят, който преминава в
орехов, когато кристализира. Той е много ценен,
рядък и труден за производство заради късната
есенна цъфтеж на малкото райони, които имат
подходящия микроклимат. Ароматът и мирисът са
много силни и интензивни. На носа напомня на
миризмата на листа от бръшлян, кора, печено кафе.
На вкус е...
...За да се минимизира потреблението на пластмаса, предлагаме нашите компостируеми кафе капсули Cortese ESE 44 мм, опаковани в Doypack по 25 броя.
Благодарение на Doypack опаковките, потреблението на пластмаса се намалява с 65% в сравнение с опаковането на всяка отделна капсула.
Тази нова опаковка е създадена за всички клиенти, които желаят изключително свеж продукт, тъй като капсулите се произвеждат и опаковат в момента на поръчката.
МИСЕЛА: СУБЛИМЕ...
... желание на клиентите с печения: светло, средно, тъмно от всички произходи, приготвяне за еспресо бар в зърна, за мока и филтър с торби с клапан за запазване на аромата в съответствие с действащите норми. Изпращаме навсякъде по света, включително и в големи формати. Каним любителите на кафето да ни посетят в печенето, за да проверят нашите обработки с дегустации на вкус. Всички кафета се...