...Бледо розово с живи акценти. Диви червени плодове и череши. Живи нотки на праскови и кайсии. Дори изненадващ флорален нюанс на магнолия с цъфтящи жасмин. Киселинността и захарта са добре балансирани; елегантно и приятно свежо.
Област: Венеция
Типология: D.O.C.
...ПУШЕНА ПУТЕШКА С ДВОЙНА ФИЛЕ
Двойна филе от пуйка, печена и обвита в защитна еластична обвивка, идеална за съхранение на продукта.
Суровина:
става въпрос за двойна филе от пуйка, получена от национални суровини, свежо парче с тегло 4,50 кг. всяко, приготвено в кърпа, за да се запазят соковете от готвенето в контакт с продукта, без добавяне на полифосфати, млечни производни и добавен глутен...
... СУПЕРГРАЙНДЕР ЗА БЛОКОВЕ ОТ ЗАМОЗЕНА И СВЕЖА МЕСО: Ангуларно тритакарне с шнек за зареждане и работа за смилане на цели блокове от замразено месо и за обработка на свежомесо. Обем на бункера около 550 литра. Възможност за работа с повече блокове едновременно.
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
... Давиде, който продължава семейната страст, компанията приютява около 800 магарета. Компанията е специализирана в производството и доставката на магарешко мляко (свежо и лиофилизирано) за индивидуални потребители и за хранителната и козметичната индустрия. Лиофилизацията на млякото също се извършва директно в компанията. Компанията произвежда и еко-билогични козметични продукти на базата на магарешко мляко и различни гурме продукти като Мортадела и Салам от магаре, бисквити с магарешко мляко, ликьори с магарешко мляко. Дейността на компанията е основана и на приемането в агротуризма.