... подходящи както за приготвяне на вкусни рецепти, така и за солени ястия.
Можете да ги използвате в салати, в йогурт, при приготвянето на сладки и солени печива. Те са отлични за закуска, добавени например в йогурт, но също така могат да се консумират сами като закуска. Накрая, те се използват широко в сладкарството: изборът на десерти, които могат да се приготвят сбадеми, е наистина широк, тъй като те са една от основните съставки за приготвяне на бисквити, сладкиши и торти.
...Смес от сицилиански бадеми от различни сортове от сицилианските вътрешности.
Закуска, която уважава традиционните сицилиански рецепти и качеството на нашите бадеми, с цел да запази вкуса. Миннула, бадеми без черупка, е здравословна закуска, при която можете да се насладите на чисти сушени плодове всеки път.
Вземете една стара сладкарница. Поставете в нея семейство, което вече 50 години следва древните сицилиански рецепти. Добавете рикота, бадеми, шамфъстък и цитрусови плодове, родени от слънцето и земята на Сицилия. Смесете с правилното количество простота, традиция и креативност. Получавате сладкиш Рока. Индустрията за сладкарски изделия Рока е създадена, за да популяризира изключителността на...
... каноли и еклери, Плодове марторна, Реална паста, Трюфелни бадеми и др. Готови ястия в индивидуални порции и тави. Ястия на основата на риба и месо. Производство с халал, веганска и безглутенова сертификация. Изнасяме в различни части на света.
GARGAN’OK - Gargano Sapori - е занаятчийска компания, която произвежда ликьори, паста, конфитюри, традиционни сладкиши (пълнени вафли, картелати, мостачиоли, бадемис мед), ароматизирани масла според древните рецепти на Гаргано. Традиционните сладкиши варират от картелати сбадеми и мед или с варено вино, до мостачиоли с лимон или шоколад, до тарели с вино и още много други. В сектора на...
... лична селекция на най-добрите суровини и от перфектната и внимателна грижа за производствения процес, всичко строго ръчно изработено.
Никаква допълнителна химия, а само уникална интерпретация на стари семейни рецепти, които с изкуство и опит подчертават "по природа" съставки от първокласно качество, за да донесат в домовете ви уникални специалитети с неповторима аромат и вкус.
... пресни трюфели, лимони, червени мандарини, розмарин и чили. Вина IGT Саленто с високо качество от сортовете примитиво, негроамаро, отявианело и малвазия. РОЗЕ, БЯЛО, ЧЕРВЕНО и ПАСИТО.
Освен това имаме ограничено производство на сладки бадеми от стари дървета, разпръснати из нашите маслинови горички, които обикновено се използват в високата сладкарска изработка, в кулинарни рецепти или като...
...FOOD'S BAIA е компания, родена от опита на три поколения. От срещата на нашите компетенции с най-значимите производствени реалности на нашата територия, Неапол и Кампания, се ражда идеята да разпространяваме в Италия и в чужбина най-доброто от нашите ръчно изработени хлебни изделия, сладки и солени. Бисквити от пшеница, тарели сбадеми и много сладкарски изделия. Традиционни рецепти, които някои...
... и чичовците си. Днес, с помощта на съпругата си Симона, Рикардо Костенаро гордо управлява сладкарницата, където успешно експериментира срецепти, които съчетават тосканската сладкарска традиция с валтелинската: известен е с неговия „Бучелато“, типичен сладкиш с грозде, лешници, анасон, бадеми и орехи, изключителна рецепта, за която с право е много ревнив. За бъдещето Костенаро мечтаят да се разширят още и вече най-голямото им дете Николас е решил да учи в Хотелското училище, за да може един ден да следва стъпките.