... форма с леко изпъкнал страничен ръб – или скалзо. Цилиндричната форма с диаметър от 35 до 45 см. има минимално тегло от 24 кг. По време на производството млякото първо се обезмаслява и след това се добавя телешки сирище; получената извара се нагрява до температура от 53°-56°, и затова Грана Падано се определя като сирене с варена паста. Зърната от извара след това се оставят да почиват, за да се уплътнят, след което преминават в формите, където остават поне два дни.
Италия, Castel D'azzano
... веднага ще станат най-добрите приятели на най-малките, и на които дори големите няма да могат да устоят! Висококачествен млечен шоколад (какао: минимум 31%) Захар, какаово масло, сухо мляко, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, аромати. Може да съдържа ядки. Без глутен.
Италия, Montelibretti
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
Италия, Caltanissetta
... плодове от първо качество. В този контекст влизат традиционните вкусове и новите продукти, които сме разработили през годините за барове, сладкарници, ресторанти, кетъринг и хотели. Обработваните продукти: ръчно изработен сладолед в опаковки от 3 кг; база за ръчно изработен сладолед (UHT) в Bag in Box (различни вкусове), готова за разбиване, съхранява се при стайна температура за 12 месеца; готова база за софт сладолед; кафе крем, гранулиран лимон за гранитори; сорбети, трюфели, индивидуални порции полусладолед и парфе за сектора HO.RE.CA.
Италия, Calenzano
... присъстваща в 52 държави по света. В Германия, страната, която представлява безспорното първо място на био пазара, Probios е активна с дъщерно дружество (Probios Deutschland). 90% от около 900-те търгувани продукта са с марка Probios, а 85% от доставчиците са италиански. 70% от суровините, използвани за приготвянето на продуктите, се отглеждат в Италия. Групата търгува с над 450 безглутенови продукта, от които около 170 могат да бъдат заменени от Националната здравна система. Освен това, има над 150 продукта без мляко, а много от референциите са без мая и free from.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play