...Доставчик на трансформирани животински протеини, ние от DI.GI.MA. srl сме признати за качеството на нашите продукти. Известни като месни брашна или PAT, трансформираните животински протеини са ключов елемент в производството на храни за домашни любимци. Високото ниво на качество на тези брашна е от съществено значение за гарантиране на тяхната безопасност и за добавяне на хранителни свойства към храните за животни.
... насладите на ястието директно от пакета. Забележка! Продуктът ще работи и с студена вода, просто удвойте времето.
ЗАКУСКА: Страхотната закуска е основата на добрия ден!
СУПИ: Нищо не побеждава студеното време като топла супа!
ОСНОВНИ ЯСТИЯ: С месо! Без месо! Без глутен! Без лактоза! Веган! Нещо за всеки!
... черупка са перфектни за похапване, докато гледате телевизия или пиете коктейли. Въпреки че се считат за много калорична храна, фисташките са богати на Омега 3 и Омега 6, витамин E и много минерали, полезни за благосъстоянието на нашия организъм. Фисташките са естествено безглутенови, така че са идеални за хора, страдащи от целиакия. Печените фисташки в черупка са много ценени за приготвянето на солени сосове (фисташков песто), кремове и сосове за приготвяне на отлични кюфтета, както и за фантастични основни ястия и аперитиви.
... сухо място, защитено от светлина, за максимален период от 12 месеца.
Нутриционни стойности за 100 г продукт:
Енергия 671 kcal / 2807 kj
Мазнини 64g
от които наситени 4g
Въглехидрати 17g
от които захари 4g
Протеини 14g
Влакна 8g...
... различни нива на фикоцианин.
Разтворима и с характерен умами вкус, т.е. солен и леко "морски", тя е подходяща за употреба в теста и приготвянето на сладки и солени ястия, от сладкарската индустрия до хлебопроизводството, от сладолед до паста и напитки.
...Мандорлите Sgusciate NuttyPlus са богати на фибри и протеини. В отличие от обелените мандорли, мандорлите Sgusciate запазват кожицата (не черупката), която е богата на флавоноиди. Те имат деликатен вкус и могат да се използват за приготвянето на множество сладки и солени ястия, както и за вкусни диетични закуски!
Мандорлите Sgusciate NuttyPlus са съставени на 100% от обелени сицилиански мандорли.
*Може да съдържа следи от други ядки (лешници, шамфъстък, орехи, борова ядка, кашу).
... добавяте към зърнени закуски, салати, сосове, пудинги или да ги използвате, за да придадете хрупкавост и вкус на основни ястия, рибни и месни ястия. Освен това, те са наистина ценни в сладкарството и сладоледарството, тъй като са основна съставка в много творения, като кремове, сладоледи и торти.
Обелените и печени лешници, освен че са вкусни и неустоими, са и полезни за нашия организъм: те са богати на витамин Е, антиоксидант, полезен за предотвратяване на някои видове рак, и са отличен източник на фосфор, калий, калций и протеини.
...Съставки: Гъби (Agaricus bisporus), слънчогледово масло, зелени маслини, бял трюфел 1% (Tuber magnatum Pico), сол, аромат, аскорбинова киселина: E300.
Срок на годност: 36 месеца.
Начин на употреба: Идеален е като подправка за тостове и пълнежи за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфел.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества или продукти, съдържащи...
... решения за пазара на готови ястия. EasyVeg е новата линия от ръчно приготвени растителни готови ястия, в която сме преработили типичните италиански рецепти в растителен вариант. От нашата любов и страст към добрата кухня, както и от дълбокото осъзнаване, EasyVeg редува различни растителни протеини, които са подходящи за гъвкавата диета на нашия основател. Забелязахме недостиг на предлагане на пазара и искаме да го решим, създавайки линия от все по-иновативни готови ястия, персонализирани за тези, които искат да изберат да ядат изискан продукт, който насърчава здравето и балансираната диета.
... смилаемост благодарение на намаленото съдържание на въглехидрати, лактоза и натрий. Предотвратява заболявания на костите и зъбите, съдови заболявания и ракови заболявания, особено на дебелото черво. • Непоносимост към краве мляко: Много непоносими, деца и възрастни, пият нашето мляко без да изпитват негативни реакции. • Сладкарници, пекарни и ресторанти го използват за приготвяне на сладоледи, тестени изделия, първи и втори ястия с изключително месо и риба. • Барът за приготвяне на първия и единствен Капучино от биволско мляко 100% натурално и италианско.