...Нашата ЯЙЧНА ЛАЗАНЯ | Н ° 191 е част от голямото разнообразие от ПАСТА ARRIGHI, произведена само и единствено от семена от твърда пшеница и, в този случай, с добавка на яйца. Те са почит към италианската кулинарна ТРАДИЦИЯ par excellence. Плоското и плътно тесто придава структура на ястието от времето на най-древните и известни гръцки философи.
Тегло: 500 г
време за готвене: 40 минути...
...Съставки: семолина от твърда пшеница, преснияйца (33.4%), бял трюфел (Tuber albidum Pico) 0.8%, аромат.
Идеално в комбинация с Delizia al tartufo bianco King of Truffles, с пресен трюфел и с масло с черен трюфел King of Truffles.
... нашата:
• Яйчна паста: Изработена с пресни, свободно отглеждани яйца и висококачествена семолина от твърда пшеница за богат вкус и златист цвят.
• Пълнена паста: Предлагаме вкусен избор от равиоли, тортелини и ньоки, всички приготвени с автентични и свежи съставки.
• Паста, изтеглена с бронз: Нашата бронзово изтеглена паста притежава уникална текстура, която перфектно...
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани преснияйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
EraOra създава вкус, произвежда и търгува с висококачествени преснияйца. Пресната паста с яйца EraOra се произвежда по студен метод, използвайки патентовано технологично оборудване, което позволява постигането и запазването на максимален органолептичен резултат, в пълно съответствие с традицията на Марке. За всяка допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас. Посетете нашия сайт: www.eraoracreailgusto.it или още по-добре, елате да ни посетите.
...Територията на Романя, богата на традиции, страсти и вкусове, е дом на пастификатор "Ла Фениче", който залага на използването на суровини, с които производството е от основно значение за високото поддържане на качеството. Сред най-важните и най-използвани суровини са сертифицираното роменско брашно и семолата от Алтамура, пармиджано регано и грана падано, и двете с ДПП, както и яйца, произведени изцяло в Италия. Имаме възможност да произвеждаме както преснипаста в ATM, така и замразена паста IQF. Италиански вкус, страст към качеството и най-доброто на масата. Това е пастификатор "ЛА ФЕНИЧЕ".
Продукти от сицилианската земя, рибна капоната и сосове за паста, гарнитури, приготвени от шефа на ресторант Антика Марина в Катания. Екстра върджин зехтин DOP от Монте Етне, сицилиански бели и червени вина. Песто от бадеми и скариди, песто от кестени и скариди, пресни рибни яйца и артишок, рибна капоната и много други.