...От сърцето на Националния парк Чиленто, наследство на ЮНЕСКО, известно със своето биоразнообразие и богата кулинарна традиция, се ражда нашата Кремa от Тиква под вакуум. Продукт, който изразява автентичната същност на нашата земя, с богат и истински вкус.
Нашите тикви от кръгла неаполитанска разновидност растат буйно на полетата на фирмата, целувани от слънцето на южна Италия. Тази разновидност...
... филмиране, тъй като продуктите са на основата на смоли в аква емулсия, температурата на нанасяне трябва да бъде между + 5 ° C и + 35 ° C с относителна влажност не по-висока от 60/70%. Не нанасяйте под пряко действие на слънцето и вятъра. Не нанасяйте върху свежи или особено алкални субстрати, спазвайте минимален период на сушене на субстрата от поне четири седмици. Също така е препоръчително за...
...мухъл и гъбички. Тези меки тъкани с райета или в едноцветни варианти са налични в разнообразие от цветове, от ярки червени, жълти и оранжеви до по-успокояващи сини, синьо-зелени и неутрални, което ги прави перфектни за употреба както вътре, така и навън подслънцето.
Тъканите с висока производителност за вътрешна и външна употреба GeoBella® с райета и в едноцветни варианти биха могли да бъдат...
...Маркетингът на продукта се осъществява в стигми чрез опаковане под една търговска марка, която идентифицира произхода:
Шафран от Касия – Чист шафран от Умбрия.
От '300 до '500 шафранът е бил добре известен в цялата територия на Валнерина.
По това време шафранът, използван за своите терапевтични свойства, като оцветител и като подправка в готвенето, е бил център на търговията в цялата област...
... отличава от всички останали култури. От съчетанието между традиция, страст и иновация се ражда нашата Сосиска с фисташки, считана за класическо второ ястие от местната гастрономическа традиция. От крема с фисташков песто, през хрупкави изделия, ликьор и брашно, Specialia подчертава истинския вкус на DOP фисташките и южната кухня, родена подслънцето на Средиземно море. Основната цел на Specialia е удовлетворението на клиента и създаването от самото начало на ясни и спокойни отношения.
... изключително екстра върджин зехтин, консервите се произвеждат само по време на сезона на събраните суровини, а именно в периода на пълна зрялост, когато са пълни с вкус и аромат. Използването на изключително пресни, биологични зеленчуци, отгледани под сицилианското слънце, характеризира продуктите на Convivia, чиято естественост и автентичност се усещат още от първата хапка.
...Студена екстракция (под 27°) в рамките на 24 часа след събирането
СЪХРАНЕНИЕ: Съдове от неръждаема стомана
СЕРТИФИКАЦИЯ: Биологично
СЕРТИФИКАЦИЯ NOP: Usda 100% органично
КУЛТИВАР: Монокултивар "Каролеа"
ИЗПОЛЗВАНЕ: Сурово върху салати, бобови и супи
Първи ястия
Месо……и риба
Средиземноморска диета...
СЕМЕЙНА ФЕРМА QUARANTENNALE С ПРОИЗВОДСТВО НА ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ С КОНТРОЛИРАНА ВЕРИГА. НАШИТЕ ПРОДУКТИ, СУШЕНИ НА СЛЪНЦЕ: - ДОМАТИ, ДОМАТЧЕТА - БАДЕМЖАНИ - ЧУШКИ - ТИКВИ НАШИТЕ ПРОДУКТИ СЕ ОТГЛЕЖДАТ И СУШАТ ПОДСЛЪНЦЕТО НА ПУЛИЯ В САЛЕНТО. ТЕ СЕ ОПАКОВАТ ЗА ИНДУСТРИЯТА И СЪЩО В МАЛКИ ОПАКОВКИ ЗА РАЗДРЕЖДАНЕ.
С грижа и страст, в маркежките села отглеждаме местни гъски и патици; оставяме ги свободни да пасат без ограничения в пространството: на земята, подслънцето, под дъжда и ядейки трева; продаваме на ресторанти, месарници и частни лица прясно месо от гъска, патица, яйца, солено месо, колбаси и други специалитети. С пълен цикъл (от оплождането на яйцето до възрастното животно) се грижим за нашите продукти, осигурявайки много високо качество и ниски цени.