...ИМЕ НА ПРОДУКТА СЪСТАВ МИСКА
ФИЗИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА НА ПРОДУКТА
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ОКСИТОСИН А ВЛАЖНОСТ АЛЕРГЕНИ
ESPRESSOBAR INTENSO
100% КАФЕ
МОКА
КАФЕПЕЧЕНО И СМЛЯНО ПОД ВАКУУМ
< 0.1 μg/kg < 1 %
не присъстват
ХРАНИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на 100g продукт
445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g
3.07 g
0..01 g
14.20 g 64.00 g 0.00 g
Енергийна стойност Общо мазнини
от които...
Caffè De Roccis е идеалният партньор за качество и цена!
Нашите продукти:
- Кафе на зърна
- Смляно кафе
- Съвместими капсули и машини за системи Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo
- Хартии за кафе
- Производство на кафе и персонализирани капсули както в сместа, така и в private label
Торефационе De Roccis се отличава с голямата си способност да сел...
...Moka Caffè Cortese смес от печено и смляно кафе 6 пакета по 250 г
СЪСТАВ НА КОМПЛЕКТА ЗА ДЕГУСТАЦИЯ НА ПЕЧЕНО И СМЛЯНО КАФЕ MOKA
250 г Смес Силна
250 г Смес Кремообразна
250 г Смес Класическа
250 г Смес Сублимна
250 г Смес Арабика
250 г Смес Безкофеинова
АКТУАЛИЗИРАН СЪСТАВ КЪМ 07/07/2023
КОЛИЧЕСТВО: КОМПЛЕКТ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ 1.50 КГ (6 ПАКЕТА ПО 250 Г)...
...Твоят ориентир за кремообразно кафе с мек и устойчив вкус на лешник. Перфектно съчетание с мляко за всички любители на капучиното.
Тип на зърната: 25% Арабика - 75% Робуста
Произход: Арабика: Бразилия - Робуста: Колумбия, Уганда и Индия
Профил на печене: средно печене
Продават се в опаковки от 1 кг - Картон от 8 опаковки 8 кг...
... или за освежаваща пауза през следобеда.
Еспресото е повече от просто напитка; то е ритуал, който обединява хората, символ на гостоприемство и съвместност. Неговото приготвяне изисква майсторство и внимание към детайлите, гарантирайки, че всяка чаша е шедьовър на вкуса. Независимо дали се наслаждава самостоятелно или като основа за други напитки като капучино или макиато, еспресото остава стълб на италианската традиция за кафе.
Маркафе е абруцезка компания, основана през 1942 година в провинция Терамо и все още управлявана от основателското семейство в лицето на Силвестро Маркози, единствен управител, и Емилио Маркози, мениджър по износ и бранд.
Уважението към традицията и желанието за усъвършенстване винаги са отличавали компанията и са мотивирали целия екип в духа на иновацията и уважението към историята, съсредоточав...
...Истинското изражение на италианското кафе Ристрето, смес от арабики
Сантош Бразилия, съпроводени от ценни арабики от Перу, излъчват
незабравим аромат на бадеми и черен шоколад; малките проценти
Робуста от Виетнам и изключителната Робуста от Уганда, които съставят
тази смес, създават плътна крема, а пълното тяло придава
постоянен послевкус, правейки това кафе уникално и незабравимо изживяване за всички небца. Уникалната употреба на зърна от 18 повишава изключителното качество на продукта за тези, които наистина искат да се насладят на истинския италиански Ристрето.
Производство и продажба на 5 типа арабика на зърна, смляна, капсули и подложки.
Изборът на ilmur е 100% арабика от един произход.
Мисия:
Кафето е ценен, деликатен суров материал, който само онези, които имат голяма чувствителност, знаят как да използват, както му се полага. Ilmur е млада реалност, създадена от хора, които искрено и искрено обичат кафето във всеки негов аспект: от селекцията до де...
...Тайната на доброто кафе се крие в умелото смесване на различни качества на кафето с различно тяло, киселинност и сладост, за плодови финални вкусове.
ПЕЧЕНЕ
Бавното и занаятчийско печене позволява перфектна карамелизация на захарите, присъстващи в зърното, придавайки на кафето сладък и приятен послевкус. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко отделно произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
...Смес от чист арабика кафе, създадена да задоволи най-взискателните вкусове, с ароматен и кръгъл вкус и сладък, шоколадов послевкус; премиум кафе от Централна и Южна Америка; леко печено.
...За кафе с кръгъл вкус, силен аромат и приятно дълготраен вкус. Класически продукт за всички.
Наличен в:
250г смляно за мока и еспресо бар,
500г смляно за мока и еспресо бар,
500г и 1кг на зърна.
...Кафе с един произход, печено на зърна, сертифицирано за американски филтър Кения Кианду - Кафе на зърна, сертифицирано за американски филтър - 150 г
Бележки: захарен сироп, къпина и мандарина...
Открийте автентичния вкус на италианското еспресо с Il Cafetero. Кафе, произхождащо от малки фермери, които отглеждат с страст и отдаденост и е печено в Италия с грижа и внимание. Нашето кафе предлага уникално сетивно изживяване и безупречно качество във всяка чаша. Предлагаме кафе, което уважава италианската традиция с малко поглед към иновацията, за да превърнем всяка кафе пауза в момент на...
...печено от нас. За тези, които търсят подарък за специален повод, ще могат да се възползват от подаръчните опаковки, които ще задоволят всяко изискване и вкус. Компанията Masoni Pietro се намира в местността Белведере в Коле ди Вал д'Елса.
„Caffè Latella“ е марката на Espresso Siciliano Srl. Нашата компания е базирана в Сицилия, пред островите Еолиан, и предлага кафе от първо качество за хотели, ресторанти, карфури, вендинг, търговци на едро и др.
Качеството на нашия ръчно изработен продукт прави разликата на пазара на печенокафе.
Caffè Latella е технологично модерна и в същото време традиционна, чиято висока качество е целта на компанията. Бизнес стил, който се основава на внимателния подбор на суровини и блестящото управление на производствения процес.
La Varesina Caffè предлага на своите клиенти богат избор от кафе с високо качество и уникален аромат. Продължавайки традицията, започнала през 1919 г., тостерът предлага селектирани смеси от зелено кафе и други бар продукти. В търговския обект можете да намерите сурово и печенокафе, смляно и без кофеин. Ще откриете също така изискани чайове, шоколад, подсладители, захар и аксесоари. La Varesina Caffè ви очаква в центъра на Варезе.
...хълмисти домати и доматени филета. Освен това търгува с най-добрите италиански продукти, с внимателен подбор на качество и конкурентни цени: Консервирани бобови култури и зеленчуци, зехтин и растително масло, индустриална паста (спагети, пенне, пенетте... паста с бронзово трапене, гноки, лазаня), моцарела фиордилайте и от буйволско мляко, печенокафе, на зърна или смляно, съвместими капсули или дози Lavazza и Nespresso и много видове сосове / гарнитури / аперитиви. Всичко това в различни формати за търговия на дребно и кетъринг.
... укрепи и подобри вече богатия си опит в производството на конфети и други сладкарски изделия. Един ден, през септември 1995 г., след множество опити, МАЙСТОР СОР ФЕЛИЦЕ създава пралина, направена с печено на дърва зърно кафе Сантос, покрито с вкусен черен шоколад. Скоро тази пралина ще бъде известна с името: "Cioccafè". Продуктът веднага постига огромен успех: закупуват се нови машини, увеличава...
Нашата компания предлага посредничество в продажбата на зелено кафе, печенокафе и персонализирани смеси... Ние сме фирма за внос и износ в Европа и по света... Страстта ни към кафето, неговата история и ползите от тази напитка станаха наша философия, която ни отличава на пазара и ни свързва с нашите клиенти...
Индустриални аспиратори и пневматични транспортьори за хранителната индустрия и за преместване на кафе на зърна или печено. Индустриални аспирации и решения за контрол на праховете. Индустриални аспиратори и пневматични транспортьори за захранване на автоматични машини и за опаковъчни машини.