Присъствали на хранителния пазар в продължение на много години, ние сме специализирани в производството на листова лазаня, която предлагаме в различни размери, тегла и съставки: семолина от твърда пшеница, полуинтегрална и интегрална семолина от твърда пшеница, спелта, спелта дикоко, спелтаспелта и много други. Качество, традиция и особено внимание към автентичността на продукта, през последните...
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...
... споделяне с роднини и приятели и завръщане към древните и здравословни вкусове на традицията. Стъпка по стъпка, след множество опити и различни рецепти, предприемчивата двойка успя да постигне значителна компетентност в приготвянето на спелта, използвана като заместител на всяка по-класическа рецепта. Спелтовата паста, която представлява водещия продукт на компанията, е резултат от години на учене и практика. Господин Джакомо и госпожа Мария Грация пренесоха в компанията своята страст към автентичността и простотата на храната от "нашите маси".
...Торрантика идентифицира "семейство от типични и ръчно изработени хранителни продукти" (изключително от Абруцо и Молизе) и също "от сертифицирано биологично земеделие". Ние правим качеството, ръчното производство и абсолютната автентичност нашата истинска и единствена сила. Ние сме и сертифицирана био реалност за референциите на паста (камут, спелта, също и пълнозърнеста, ръж, овес и царевица) и екстра конфитюри от италиански плодове. Сред нашите референции имаме и изискана гама от ръчно изработени маринати и "преработени" предястия, готови сосове и пастети/кремове.