...Цялото удоволствие на Сицилия, умело изразено чрез прости съставки като ориз и рагу, обвити в хрупкава панировка, която ще стане златиста веднага след пърженето. Нашият аранчини с рагу е отличен и за тези, които не обичат млечни продукти, именно защото сме избрали да пропуснем моцарелата. За един прост, но неустоим вкус.
...Капсули Caffè Cortese, съвместими с Dolce Gusto - Разтворима гореща напитка - Biscottoro
ОПИСАНИЕ
Вкусно кафе с аромат на бисквитка.
Перфектна смес за най-гладните небца.
Без глутен | Без хидрогенирани мазнини | Без ГМО
Нетно тегло на капсулата: 12 г
СЪСТАВКИ: Захар, прах от глюкозен сироп, рафинирани растителни мазнини от кокос, обезмаслено мляко на прах, млечни протеини, обезмаслено какао на...
...Суровина:
Свежа национална свинска бут, избрана без кокал, кг 13,50, преработена и обезмаслена от излишното, без добавяне на полифосфати, млечни производни и глутен. След охлаждане, шунката се увива в защитна еластична обвивка, която може да се затвори отново. След това се завързва, опакова и пастьоризира.
Размер:
Около кг 10,00/11,00
Съставки:
свинска бут, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E 316, консервант E 250.
Опаковка:
Прозрачни Cryovac торби...
...От бедрото на говеда се извлича сърцето на фесата, благороден и с отлично качество разрез. С прецизна обработка и сухо и проветриво узряване се получава постен, нежен и вкусен продукт.
ТЕГЛО: около 1.60 кг
СЪСТАВКИ: Италианско халал говеждо месо, сол, подправки, E252.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО.
ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса.
СРОК...
...Моцарела Julienne/на кубчета за пица, направена от пастьоризирано мляко и живи млечнокисели бактерии
СЪСТАВКИ: Пастьоризирано краве мляко, сол, сирище.
...което ги е довело до признание като лидери на глобалните пазари. Освен това, La Nuova Tradizione се ангажира да гарантира постоянство в качеството и да предоставя на своите занаятчийски партньори иновационни съставки и инструменти, които помагат за преодоляване на евентуални технически проблеми.
Гиузо - един век иновации. Производство и продажба на продукти, съставки, полуфабрикати и храни за сладоледарство, сладкарство и хлебарство: италиански сладоледи, крем, захаросани плодове, конфитюри, мармалад, конфитюри, амарена.
Мисията: Да произвеждаме съставки и полуфабрикати за занаятчиите и малките индустрии, чрез постоянно търсене на иновационни решения и с цел пълно удовлетворение на крайния клиент.
ЦИОКОЛАТЕРИЯ АРТИДЖИАНАЛЕ РОМА
Пекарната Хансел и Гретел е сред най-добрите артезиански сладкарници в Рим за ръчно изработени шоколадови бонбони. Напълно ръчно изработеното производство на шоколадовите бонбони се разпознава по изтънчеността и качеството на използваните съставки, по неправилността на формата им и по смелостта на избраните комбинации. Всеки клиент, който търси ръчно изработени шоколадови бонбони в Рим, ще бъде удовлетворен за всичките си нужди.
Segel е италианска семейна компания, която произвежда висококачествени сладоледи и сорбета от 1982 г., ръчно изработени и с използване на подбрани съставки.
Segel предоставя своите продукти на бизнеса в сектора HO.RE.CA, на търговци на едро и на вериги за търговия на дребно, както на национално, така и на международно ниво.
... натурални есенции или съставки.
Когато е възможно, създаваме продукти без млечнисъставки и без добавена захар.
Всички наши продукти са също без палмово масло и без глутен.
През последните години Shockino Mix Experience беше главен герой на събития и дегустации из цяла Италия, започвайки от EXPO2015 на Salone del Mobile и Salon du Chocolat в Милано, Cibus Parma и Vinitaly в Верона.
Бар сладкарница Зара е правилният отговор за тези, които желаят вкусни сладкиши, приготвени с натурални съставки. Торта за тържества, сладкиши за бюфет и много други, за всякакъв вид събитие. Продаваме в Италия и в чужбина нашите типични сицилиански продукти:
- Бадемови пасти, цветни сладки, ръчно приготвени бисквити и много други.
- Предлагаме кетъринг услуги за тържества, като също така предлагаме и продукти от растикерия.
Заповядайте да опитате нашите Аперичена с приятели, ще намерите любезност и професионализъм винаги на ваше разположение.
Посетете сайта и резервирайте вашето събитие!
...). Използваме биологично мляко от ферми на разстояние 0 км и други съставки с подобни характеристики на биологичност и качество. Нашата гаранция е, че НЕ използваме никакви полуфабрикати на прах, предлагани от индустрията, а само "най-добрите сурови съставки", опитани в нашия сладолед. Приготвяме гурме сладолед за ресторанти от висока класа. Приготвяме сладолед за целиаци, без глутен, веган и без...
... съставки и новаторски производствен процес, за разпространение в Италия и чужбина. Можете да намерите допълнителна информация, като посетите нашия уебсайт на www.monsu.it.
Ако се интересувате от внос на нашия сладолед, сорбет и сицилианска гранита, и от обсъждане на бизнес възможности във вашата страна, моля, не се колебайте да се свържете с нас.
... опит, който датира от 1980 г., успяваме да задоволим вкуса на тези, които искат да експериментират с нови вкусове, и на тези, които не искат, с съставки и комбинации, които изразяват перфектен баланс на небцето. За производството на нашия сладолед използваме само селектирани натурални съставки, като: прясно мляко от Сицилия, прясна сметана, захар, шамфъстък и бадеми от Сицилия, италиански лешници и...
... натурални съставки и древен процес на узряване. За нашия сладолед не използваме оцветители, изкуствени аромати или консерванти, защото вярваме, че сладоледът трябва да бъде удоволствие за небцето. Предлагаме натурален ръчно приготвен сладолед с много високо качество, а нашите клиенти са сладоледени магазини, барове, ресторанти и хотели, които продават сладолед в конус/чаша. От сладоледа създаваме десерти...
... изкуствени оцветители, натурални аромати и са насочени основно към два сектора: РЪЧЕН с асортимент, посветен на сладоледарството, сладкарството, хлебопроизводството и Ho.Re.Ca.; ИНДУСТРИАЛЕН с асортимента Nicoletti, посветен на големите индустриални производители.
Ние сме също така недвусмислени лидери в създаването на линията, наречена Myblend: нова концепция, която интерпретира и реализира продукта, персонализирайки го специално за всеки клиент с: съставки, структура, аромати, цветове и опаковки по поръчка. Компанията организира КУРСОВЕ за обучение в SCUOLAGELATO FEDERICO II.
... на съставки и решения за хранителната индустрия, персонализиране на производството на частни марки, консултации по внедряване на производствени инсталации за млечни продукти (моцарела, сирена), сосове и паста и хранителни технологии.
... хранителна ферментация, особено за сирена и млечни продукти. Отделът Labware търгува с лабораторно оборудване, материали и реагенти.
3) Kemikalia е специализирана в съставки за северноевропейския пазар.
4) Центърът за експериментално мляко - CSL произвежда пробиотични млечнокисели бактерии за благосъстоянието на хората и животните.
Днес Sacco System разполага с над 360 служители и продава в повече от 110 държави по света.
Касеифицио Иакилат, известно със своите млечни продукти, в последните години се специализира в производството на зрели сирена, като известното: Гротоне Беневентано, с типичния вкус на туфовите пещери, и сиренето Моно-раса, произведено само от италианска червена порода. Всички наши продукти са изработени с натурални съставки, спазвайки занаятчийската традиция. Винаги е възможно да дегустирате нашите сирена в предприятието.