...което ги е довело до признание като лидери на глобалните пазари. Освен това, La Nuova Tradizione се ангажира да гарантира постоянство в качеството и да предоставя на своите занаятчийски партньори иновационни съставки и инструменти, които помагат за преодоляване на евентуални технически проблеми.
Смески и препарати на прах за напитки:
горещи и студени шоколади, инстант капучино, кафе с женшен, ечемик … смески за слъш, замразени йогурти, сладоледи, студени кремове, сорбета,
млечни шейкове, чайове, крепове, вафли, палачинки и др.
Течни препарати за топинги, сиропи, слъш и др.
Нашата компания е сертифицирана по ISO 22000 и IFS. Гарантираме ви най-високите международни стандарти за...
Miwa s.r.l. è un ingrosso specializzato nella distribuzione di prodotti e materie prime per Ristoranti, Bar, Pasticcerie, Pizzerie, Gelaterie, Sale ricevimenti, B&B, Street Food, Trattorie, Panifici, Hotel. Presenti nel territorio Pugliese, ad Alliste, è un Ingrosso presente sul mercato da piu' di 2o Anni. Miwa si pone come obiettivo di essere l'Unico Ingrosso che oltre a merce e Servizio, si impe...
Гиузо - един век иновации. Производство и продажба на продукти, съставки, полуфабрикати и храни за сладоледарство, сладкарство и хлебарство: италиански сладоледи, крем, захаросани плодове, конфитюри, мармалад, конфитюри, амарена.
Мисията: Да произвеждаме съставки и полуфабрикати за занаятчиите и малките индустрии, чрез постоянно търсене на иновационни решения и с цел пълно удовлетворение на крайния клиент.
...биологичен сладолед, перфектен полуфредо, веган полуфредо, полуфредо без захар, продукти, проучени в нашите лаборатории, подходящи за сладоледарници и сладкарници за кремове, баварски сладоледии полуфреда в паста с 30 грама на литър, естествени етерични аромати за сладолед и полуфреда...
Нашата история:
Мария Магрини, през тридесетте години, започва да произвежда в старото Кафе Магрини първите ръчно приготвени сладоледи, където изборът на суровини с абсолютна автентичност и свежест, позволява да се превърне в място за срещи на любителите на сладоледа.
Историята на добрия сладолед в Розето продължава с децата, които създават първите купи, толкова изключителни и фантазийни, че...
От 1981 г. GELPAS предлага сладоледи, кроасани и закуски за барове и ресторанти. С уникални продукти, ние сме единствената истинска алтернатива за вашия бар! Обслужване, качество и удобство. Тази философия винаги е била основополагаща и до днес се живее с страст и решителност. GELPAS е специализирана изключително в доставките за барове, ресторанти, пъбове и закусвални. Затова сме подбрали...
...Капорасо е лидер в производството на сушени плодове от 1960 г.
През последните 15 години компанията се разви в B2B търговската мрежа, за да предостави на крайния потребител (сладоледар/сладкар) продукта, който винаги е желал, за да оптимизира качеството на собствените си процеси, при справедлива цена, която не страда от класическите 3/4 етапа на покупка/продажба, с които остарялата търговска мрежа е била принудена да се справя.
Директният контакт с производителя и качествените суровини правят Капорасо идеалният партньор за растежа на компаниите в сектора на сладоледарството и сладкарството.
Segel е италианска семейна компания, която произвежда висококачествени сладоледии сорбета от 1982 г., ръчно изработени и с използване на подбрани съставки.
Segel предоставя своите продукти на бизнеса в сектора HO.RE.CA, на търговци на едро и на вериги за търговия на дребно, както на национално, така и на международно ниво.
... 000 квадратни метра, равномерно разпределени между складове за суровини, хладилни камери, производство и офиси. Нашите силни страни са, преди всичко, разнообразието на предлагането, способно да задоволи и проникне във всички сектори на целевия пазар, предлагайки всеки вид продукт и формат. Линии за производство Започваме от произхода на процеса: започва се с внимателния избор на суровини, които...
... работят с модерни машини, за да спазват изключително високи качествени стандарти. Търсенето на съвършенство, подкрепяно от постоянни инвестиции, е една от силните страни на компанията, заедно с възможността да предоставя ефективна и навременна услуга на своите клиенти.
ЦИОКОЛАТЕРИЯ АРТИДЖИАНАЛЕ РОМА
Пекарната Хансел и Гретел е сред най-добрите артезиански сладкарници в Рим за ръчно изработени шоколадови бонбони. Напълно ръчно изработеното производство на шоколадовите бонбони се разпознава по изтънчеността и качеството на използваните съставки, по неправилността на формата им и по смелостта на избраните комбинации. Всеки клиент, който търси ръчно изработени шоколадови бонбони в Рим, ще бъде удовлетворен за всичките си нужди.
Бар сладкарница Зара е правилният отговор за тези, които желаят вкусни сладкиши, приготвени с натурални съставки. Торта за тържества, сладкиши за бюфет и много други, за всякакъв вид събитие. Продаваме в Италия и в чужбина нашите типични сицилиански продукти:
- Бадемови пасти, цветни сладки, ръчно приготвени бисквити и много други.
- Предлагаме кетъринг услуги за тържества, като също така предлагаме и продукти от растикерия.
Заповядайте да опитате нашите Аперичена с приятели, ще намерите любезност и професионализъм винаги на ваше разположение.
Посетете сайта и резервирайте вашето събитие!
...последователността на обработките са зададени на базата на методологията HACCP, която анализира рисковете и контролира критичните точки. Компритал е една от малкото италиански компании в сектора, която е получила сертификат CEE за обработка на продукти с високо съдържание на млечни производни.
Компритал непрекъснато инвестира в изследвания и развитие на нови формули и нови продукти. Приложението на...
JELLY ICE е компания, специализирана в производството и доставките на сладоледии полусладоледи от високо качество. Представяме скромна гама от кремообразни сладоледииплодови сорбети, полусладоледи, индивидуални порции, десерти в чаши, вафли и сладоледени конуси, еднократни продукти за сладоледарници, сладкарници, йогуртерии и кафенета.
Сред нашите предложения не липсват специалитети без...
... ниво е подходящ за всички, които за първи път се запознават с света на сладоледарството и искат да научат основните техники за приготвяне на качествен сладолед; Продължителност на курса: 40 часа (5 дни по 8 часа всеки); Цена: 550,00 евро с ДДС.
Курс за сладоледар от второ ниво:
Курсът от 2-ро ниво е подходящ за тези, които вече са преминали през първото ниво или имат собствена сладоледарница и искат...
...). Използваме биологично мляко от ферми на разстояние 0 км и други съставки с подобни характеристики на биологичност и качество. Нашата гаранция е, че НЕ използваме никакви полуфабрикати на прах, предлагани от индустрията, а само "най-добрите сурови съставки", опитани в нашия сладолед. Приготвяме гурме сладолед за ресторанти от висока класа. Приготвяме сладолед за целиаци, без глутен, веган и без...
... опаковката, за която е получен патент. Тя представлява специален контейнер с отделения, който позволява да се запазят вкусовете отделно. Освен сладолед, се предлагат и специални шоколадови продукти благодарение на опита, натрупан в Белгия с помощта на големи майстори шоколатиери като Едуар Бешо и висококачествени сладкарски изделия като интегрални бриоши, бисквити, семифредо и плумкейк. Паскуалина се намира в Алмено Сан Бартооломео, главната база, и в Бергамо и Порто Черво, където могат да се опитат и продукти на основата на йогурт.
... съставки и новаторски производствен процес, за разпространение в Италия и чужбина. Можете да намерите допълнителна информация, като посетите нашия уебсайт на www.monsu.it.
Ако се интересувате от внос на нашия сладолед, сорбет и сицилианска гранита, и от обсъждане на бизнес възможности във вашата страна, моля, не се колебайте да се свържете с нас.
... Mondobar като официален доставчик за вашия бизнес: - доставки на всичко необходимо за производството и продажбата на сладолед - бързи и точни доставки - съвети за поддръжка на оборудването за производство на сладолед - уникални и персонализирани продукти в зависимост от вашите нужди - наличност на всички продукти, които поискате, дори ако не са в каталога - най-добро качество на пазара както по...
... опит, който датира от 1980 г., успяваме да задоволим вкуса на тези, които искат да експериментират с нови вкусове, и на тези, които не искат, с съставки и комбинации, които изразяват перфектен баланс на небцето. За производството на нашия сладолед използваме само селектирани натурални съставки, като: прясно мляко от Сицилия, прясна сметана, захар, шамфъстък и бадеми от Сицилия, италиански лешници и...
... качествен продукт. Всъщност, тя постоянно подобрява автентичността му, гарантирайки на потребителите чрез различни сертификати (HACCP и Д.L. 54/97). Компанията установява търговски отношения само с компании и хора, които споделят нашата философия и насоки, а именно да поставяме качеството като елемент, който ни отличава. Затова винаги търсим биологични суровини, които ни гарантират продукт от най-високо ниво.
... натурални съставки и древен процес на узряване. За нашия сладолед не използваме оцветители, изкуствени аромати или консерванти, защото вярваме, че сладоледът трябва да бъде удоволствие за небцето. Предлагаме натурален ръчно приготвен сладолед с много високо качество, а нашите клиенти са сладоледени магазини, барове, ресторанти и хотели, които продават сладолед в конус/чаша. От сладоледа създаваме десерти...
... години работим с AIC, Италианската асоциация по целиакия, за да обслужваме по най-добрия начин клиентите с целиакия. За хората с непоносимост към мляко, яйца и ядки предлагаме сладолед от соя и ориз, а също така произвеждаме сладолед и без използване на захароза. С 60 години дейност и постоянен стремеж към качество, сме подбрали най-доброто от благородните суровини, като Ночила Тонда Джентила...
... да селектираме специфични висококачествени продукти и полуфабрикати за всяка пазарна нужда, налични в нашата търговска зона в Груляско. Нашият производствен сектор се намира в Сантена, където нашият отдел за изследвания и развитие е в състояние да създава прахови основи и класически концентрирани пасти по поръчка и по желание на клиента.
От 1930 година произвежда основи и пасти за сладолед, като обръща особено внимание на избора на суровини и на търсенето на идеи, способни да конкурират малките сладкарници в отговор на различните пазари. Пазарът изисква компетентност и подготовка. Anselli работи с сладоледарите за създаването на нови търговски обекти. Помага при определянето на местоположението, оформлението на помещението до...
Производството на контейнери за сладолед от разширен полистирол характеризира Domogel от няколко години, поставяйки нашата марка сред водещите компании в сектора. Днес нашето предложение включва широка гама от контейнери, както стандартни, така и персонализирани. Произвеждаме термокутии за сладолед, торти и десерти, тави, буркани, пощенски кутии и термоформовани сладоледници, чаши, купички, лъжички и еднократни аксесоари за сладолед.
... се освежи с тази изключителна напитка. Нашата гранита предлага множество вкусове: лимон, ягода, мента, портокал, пъпеш, бадем и много други вкусове по ваше желание. Кремът е с вкус на: кафе, лешник, бадем и много други вкусове по ваше желание. Сорбетът има кадифен вкус на: лимон, мандарина, розов грейпфрут, портокал, ягода и много други вкусове по ваше желание. Има много други продукти като йогурт...