...Рикотата от буйволско мляко Кампана е част от историята и традицията на млечната индустрия, символ на нашето земеделие и на наследството от типични продукти, което териториите на Южна Италия могат да изразят.
Рикотата от буйволско мляко Кампана DOP е свеж млеченпродукт, следователно без зрялост, получен чрез коагулация на протеините от суроватката на буйволското мляко, суровина, произтичаща от...
...Страчателата е млечен специалитет, типичен за производството в Пулия, състоящ се от меки ръчно разкъсани парчета от моцарела и сметана; този специалитет може да се използва за консумация пресен или да придружава салати, основни ястия или гурме пици, без нужда от подправяне, благодарение на изключително млечния си вкус.
... на предизвикателствата, поставени от пазара, с цел да гарантира всеки ден на клиентите най-добрия възможен продукт.
През повече от двадесет години дейност, силният предприемачески дух и постоянният ангажимент за подобряване на собствеността, позволиха на компанията да разшири зоната на събиране от местните ферми до други региони на южна Италия, а по-късно и до равнината Падана, където се намира...
... НИВО....ФИРМАТА ИМА КАТАЛОГ ЗА ДЕСЕРТИТЕ В РЕСТОРАНТИТЕ, КОЙТО СЪЩО Е НА ВЪРХА В СЕКТОРА. А) СЕКТОР HORECA ЕКСПОЗИТОР НА: 1) СЪНЯТ НА ТАТКО, 2) ЕТНЕЙ, 3) РИБЕРЕСИ, 4) ХРУПКАВИ БАДЕМИ, 5) БАДЕМОВИ КОКОНЧЕТА, 6) РОЗИЧОК (ПУКАН РИЗ С ШОКОЛАД С МИКС ОТ ЧЕРЕН И МЛЕЧЕН ШОКОЛАД), 7) СНЕЖНИ ПЛАСТИ, 8) ПЛУМ КЕЙК ОТ ТУМИНИЯ. Б) РЕСТОРАНТСКИ СЕКТОР ЕДИНСТВЕНАТА СЛАДОЛЕДЕНА ФАБРИКА В СВЕТА, КОЯТО ПРОИЗВЕЖДА...