... горчив и напомня на ликьори като
генциана и ревен. Има нотки на кафе, какаови
зърна и тютюневи листа.
СЪЧЕТАНИЯ
Неговият толкова специфичен вкус позволява
съчетания с храни, които също са горчиви, като
артишок, карди, цикория; съчетава се с
висококачествени сирена с дълга зрялост, може би
пикантни; с колонатски лард.
С риба, опитайте в комбинация с мечи риба
и червен тон; с десерти, за декорация на
шоколадова мус, в сладолед и в плодова салата.
... имунната система, и на фибри, които подпомагат храносмилането.
Отглеждани основно в средиземноморските региони, "Navel" портокалите са налични от ноември до май, предлагайки източник на свежи плодове през зимните и пролетните месеци. Те са перфектни за приготвяне на сокове, конфитюри и десерти, благодарение на сочността си и балансирания вкус. Освен това, сокът им е отлична основа за коктейли и...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лардо или за приготвяне на десерти.
... сицилианската, тъй като е способен да придаде на ястията наистина интригуващи вкусове, аромати и усещания. Може да се използва за приготвянето на различни ястия, както сладки, така и солени, като десерти, нуга, сладолед, основни ястия, рибни и месни ястия.