Италия, Giuliano
...Pan di spagna, смес от пастьоризирани яйца, захар, брашно "0", американско брашно, вода, какао на прах 22/24%, аромати. ФАРЧИТУРА: Сметана, маскарпоне на прах (33%), пастьоризирано яйчен жълтък, захар. БАГНА: Вода, захар, аромат кафе 70°, лиофилизиран кафе. Съхранение при -18° Продукт за размразяване.
Италия, Pontecagnano Faiano
Caffè Giordano, основава своите корени на съответните си дядовци, които са били търговци "индустрианти", а сред търгуваните храни колониалните и особено суровите кафета са били тяхната страст. Компанията започва като малка реалност, която с постоянство е извършвала стриктен подбор на продукта и винаги е обръщала особено внимание на всички етапи от обработката, адаптирайки се към все по-иновативни ...
Италия, Roma
Официни Гастрономиче Гросиста на Продукти HoReCa и по-специално: - ечемик и кафе с женшен - безглутенови смеси за сладкиши - продукти за коктейли - смеси за гранита - готови сорбети - сиропи и подправки - продукти за кафетерии е идеалният доставчик за Ресторанти, Барове, Хотели, Кейтеринг, Корпоративни Точки за Хранене, сладоледарници и сладкарници. Официни Гастрономиче се занимава с разпространен...
Италия, Lavello
„Chixó“ е занаятчийска компания, която е поставила в центъра на своята дейност печенето на кафе от най-добрите качества и произходи. Години опит в сектора потвърдиха важността на знанието за „как“ и „какво“ да се прави, за да се постигне разликата. Изучаването и посещаването на специализирани курсове представляваха предварителния път, а днес, с убеждение и решителност, Chixó се представя на пазара...
Италия, Monterotondo
...Био Асаи на прах от Vegantis, предлаган в опаковки и на едро, е 100% натурален, лиофилизиран и суров, сертифициран като био. Произведен в Бразилия, той представлява прах, получен от пулпата на асаи ягодите. Свежата пулпа се лиофилизира с модерната техника на замразяване, т.е. при много ниски температури, за да се запазят органолептичните характеристики и микроелементите. Това е универсална...
Италия, San Pietro Clarenza
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета. Съставки: Сицилиански бадеми, захар, Мед от Етна (портокалов цвят) яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран) Фъстъци, шоколад / Ванилия...
Италия, Sp
...стандартизиран на 10% в алфа-глюкани), Wasabia japonica (концентриран и лиофилизиран сух екстракт от ризома на Уасаби, стандартизиран и титриран в 6-HITC). Опаковка: 60 растителни капсули с гастрозащитно действие. (4 блистера по 15 капсули всяка). Форма на приложение: Растителни капсули с гастрозащитно действие. Начин на прием: Приемайте от 2 до 4 капсули на ден, предпочитано на празен стомах или според различна медицинска предписания. Условия за съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и източници на топлина.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play