...Печено лешниковобрашно (произход: ИТАЛИЯ - Пиемонт) сорт Тонда Джентиле Трилобата, пакет от 500 г. Печено лешниковобрашно, получено от смилане на частично обезмаслени лешници, опаковано вакуумно.
...Натуралните, печени, бланширани, нарязани и пастообразни съставки винаги са проследими, а някои от тях са сертифицирани органични. Поддържането на строги стандарти за безопасност и качество води до най-добрия вкус, текстура и аромат.
Налични продукти:
- Лешници в черупка,
- Натурални / Печени нарязани лешници
- Натурално / Печено лешниковобрашно (мел)
- Лешникова паста...
...За получаване на брашно от лешници следваме същия процес като при лешниковото зърно, но в този случай продуктът се нарязва допълнително за по-голяма финаст. Брашно се счита всяко фино нарязано лешниково зърно с размер под 1 мм. Брашното от лешници има много приложения и като съставка придава богат, сладък, ядков вкус и плътна текстура на храните, които много хора обичат.
Искаме да установим с нашите клиенти и доставчици отношения, които да ни позволят с времето да увеличим стойността на суровините и да се отличим на пазара.
Работим само с лешници от Неброди, произход Сицилия, Италия.
Нашите продукти са: лешници в черупка, сурови обелени лешници, печени обелени лешници, лешникова гранула, лешниковобрашно, чиста паста от печени лешници, кремове на основата на лешници.
Работим и преработваме както лешници от сертифицирано биологично земеделие, така и лешници от конвенционално земеделие.
Извършват се доставки.
Само търговия на едро.
Свържете се с нас за оферта.
Земеделската компания Martini Silvia (Noccioleria Martini) се намира в Пимонте, в Мончиеро, в региона Ланге. Основният продукт са сертифицираните лешници от Пиемонт IGP. Компанията се занимава с пряка преработка на лешниците. Продуктите, получени от преработката, са: Печени лешници Полуфабрикати за сладкарници и сладоледници (лешниковобрашно, натрошени лешници, лешникова паста) Намазки...
... брашно, с брашно от спелта, с брашно от стари зърна, със сусам, с домат, с ароматни билки. Протеинови основи, получени от лешник, бадем, орех и от грах, нахут, боб, семена от тиква, слънчоглед, лен. Протеинов екстракт от ориз. Бадемово и лешниково мляко на прах. Екстракти за бульон на прах, кубчета за бульон без палмово масло. Кремове за намазване без палмово масло, без лактоза с лешник и какао...