... растителни храни като артишок, карфиол и маруля, без пестициди и хербициди
- Внимателно подбрани и сертифицирани на здравно ниво, за да гарантират качество и свежест
- Съхранявани при подходящи условия на светлина и температура, за да се запази жизнеността и срокът на годност.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
- 100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за...
...Кутия, съдържаща около 1/5 кг Лардо ди Колоната IGP, с описателен буклет.
Представя се в бяло, почти розово: понякога можете да имате късмета да намерите така наречената "ивица" с интензивно розов цвят, която увеличава визуалната привлекателност и обогатява вкуса. Горната част е покрита с добър слой морска сол, сивкаво-черен на вид заради подправките, с които е напоена. Дебелината на парчето (от...
...НАБОР ОТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ
Дръжка: Маслина
Нож: неръждаема стомана AISI 440/A
Опаковка: Дървена кутия
Ножовете са проектирани от готвача Фабрицио Нонис.
...Замразена пиле на гърди. Кутия от 10 кг, 7/10 парчета на кашон, 1000/1400 г всяко. Опаковката е много здрава и компактна. За информация и цени, моля свържете се с нас по имейл.
1 кашон: 10 кг нето
1 контейнер 40 Reefer HC 2750 кашона: 27.5 тона нето...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...омлети и фритати, приготвяне на сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
...
Нашата кутия с рецепта ви предлага възможността да изживеете уникално гастрономическо преживяване, носейки у дома си качеството и автентичността на абруцезката кухня.
"Спагети ала Читарра": Артизанска паста, типична за абруцезката традиция, изработена от висококачествена семола от твърда пшеница.
"Сос Абруцезе с Полпетини": Абруцезка специалитет, приготвена с пресни домати, "полпетини" от месо (говеждо и свинско) и подбрани подправки.