...Листа от артишок, 100% Италиански.
Универсални в кухнята, те се адаптират към много рецепти. Могат да се използват в зехтин или за подправяне на лазаня или паста, но също така и за обогатяване на супи и бульони.
Особено практични, листата от артишок "Citres" имат ниско съдържание на оцет, така че се адаптират перфектно на "Focacce", "Pizze" и други солени печива, без да оставят кисел вкус в...
...Дивата рукола е зеленолистен зеленчук с назъбени листа.
С горчив вкус, тя е подходяща за контрол на теглото.
Освен това, богата на фибри, калций, желязо и витамин C, тя много добре се комбинира като подправка за паста и като гарнитура за месо.
Налична в контейнер, чанта или полистирол с различно тегло.
...
Съдържа: Мляко от магарка*, Екстракт от трън, Масло от нар, Пречистен екстракт от листа на арган, Масло от шеа, Какаово масло, Алое барбаденсис, Масло от жълт кантарион, Масло от диво соя (не ГМО), Екстракт от невен, Бисаболол, Витамин E
*Лиофилизирано мляко от магарка, стерилизирано криогенно. Максимално полезно съдържание, балансирано на 3,0%, еквивалентно на 30% сурово мляко от магарка.
Ph: 5,00-5,5
50ml и / 1,76oz
контейнер без въздух
PAO: 12М...
...тъй като не е готов, позволява да спестите от разходите за доставка. Освен това е лек и няма срок на годност.
Поставяте го във вода за няколко минути, а след като се хидратира, го поставяте във фризера за 24 часа и ето, че е готов за употреба.
Не само за пресни продукти, но и за замразени.