...В Сицилия те са известни като "Funci di Ferla" за предпочитаната им среда на растеж, а именно до Ferulae. Хрупкави и плътни на вкус, те се обработват ръчно и се подправят с местни подправки, чесън, магданоз и екстра върджин зехтин, за да се подчертае вкусът им.
...Името произлиза от капона, който по онова време лесно се е намирал в сицилианските кухни заради изобилието си. Капонът се е сервирал заедно с домати и патладжан. В началото на миналия век ястието е станало част от популярната кулинарна традиция и капонът е бил заменен с други зеленчуци. Зеленчуците, внимателно подбрани, се пържат отделно и след това се готвят с особена доматена сос.
Съставки: Пържен патладжан на кубчета 37%, доматен сос, олио от слънчогледови семена, екстра върджин зехтин, лук, целина, маслини, каперси, захар, натурални аромати, оцет.
... прави качеството и автентичността свои основни стълбове.
От десетилетия нашият основен продукт е артишокът от Бриндизи, вкусен в натуралния си вид или консервиран в саламура или вмасло.
През годините решихме да се посветим с ентусиазъм и на други продукти: тиквички, патладжани, домати, гъби, маслини и други зеленчуци.
Нашите консерви са плод на страстната работа на полето, на мъдростта на...
С над 300 хектара земя отглеждаме, обработваме и преработваме всички видове зеленчуци. Нашият водещ продукт е артишокът, с милиони обработени парчета всяка година, но също така и домати, патладжани, тиквички, чушки и лук. Консервите, в натурален вид или вмасло, могат да имат различни видове опаковки: торби, кутии от 1 кг, 3 кг и бидони в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Компанията...