...Историческа консерва с екстра върджин италианско зехтин – деликатно масло от подбрани качествени маслини в нашата историческа консерва.
Екстра върджин зехтин
Италианско масло – студено извлечено
Екстра върджин зехтин, получен чрез студено пресоване от маслини от фини италиански маслинови насаждения и опакован в нашата историческа, винаги елегантна консерва.
Етикет на продукта
В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Съчетания
Това е много деликатно масло, което го прави много подходящо за придружаване на сурови зеленчуци.
...С радост сме да обявим, че нашата компания GECOM EXPORT SRL е готова да предложи новото си производство на консервирани домати от реколта 2017!
Това ще бъде подходящият момент да запечатате добра цена и можем да продаваме под частни марки!
Ако имате запитвания относно консервираните домати, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно за вас.
С уважение
GE COM EXPORT Srl
Via Napoli 154, Nocera Inferiore - 84014 - (Salerno) ITALIA
Тел. +39 0815170255
Имейл: info@gecomexport.it
Уебсайт: www.gecomexport.com...
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...За да се насладите напълно на органолептичните му качества, е добре да се консумира като сурова подправка в салати, брускети или с пресни зеленчуци.
ОПАКОВКИ
бутилки от 0,50 и 0,75 литра, консерваот 5 литра...
ITALIA NET FOOD SNC ви предлага разнообразие от етнически хранителни продукти от различни части на света:
- Консервирани зеленчуци
- Сос Хариса
- Консерви от риба: тон, сардини, скумрия, аншоа
- Пушена риба
- Маслини
- Подправки
- Конфитюри
- Зехтин и растителни масла
- Плодови сокове
- Халал колбаси
- Сирене
- Макарони, ориз и кус-кус
- Сушени плодове
- Фурми
- Традиционни сладкиши
- Източна сладкария
- Листове за брик...
... процедурите, свързани с проследимостта на продукта от биологично земеделие. 300 000 центнера хладилна капацитет позволяват съхранение на кивито през целия сезон на продажби, който продължава от октомври до юни. След внимателна оценка на органолептичните характеристики на всяка партида и в зависимост от произхода, се оптимизира качеството на плодовете, опаковаща продукта в оптималния момент. През летния период компанията опакова и изпраща около 150 000 центнера праскови, нектарини, сливи и ябълки, покривайки периода от юли до октомври.
... суровини от партньори, които използват само здравословни методи на отглеждане. Гъстата и кремообразна текстура на нашия продукт се дължи единствено на високия процент плодове, които съдържат. Не използваме пектин или други сгъстители, просто използваме повече плодове, за да направим нашите продукти толкова сочни. Повече от 110% плод, което означава, че използваме поне 110 г плод, за да направим 100 г...
... институт по охлювовъдство в Кераско (CN) и почетен председател на Италианската конфедерация на охлювовъдите. Отглеждането на открито е перфектна среда за охлювите, които се хранят основно с пресни зеленчуци, засадени в специално изградени ограждения и напоявани с естествена изворна вода; в тези ограждения охлювите преминават през целия си производствен цикъл. Идеална екосистема, която прави нашите...
...бели от Испания, червени бобчета, леща, консервирани праскови, продукти в зехтин, гъби, артишок. Sorvillo Donato Srl е хранителна компания в Южна Италия, специализирана в производството и износа на италиански продукти като доматен сос и паста, обелени и нарязани домати, консервирани бобови растения и плодове, продукти в зехтин и оцет. Ние произвеждаме: доматен сос и паста, обелени и нарязани домати, консервирани бобови растения и плодове, продукти в зехтин и оцет.