...Кавиар от амурски есетрови (Acipenser schrenckii), успешно и устойчиво отглеждан в вероятно най-съвременната аквакултурна ферма в света в Китай. За извличането на кавиара, зрелостта на есетровите риби е поне 12 години или повече. Перлостта е от полутвърда до компактна с размер на зърната от 3,1 до 3,3 мм, дори и по-големи. Цветовият спектър варира от ярко кафяво до златисто жълто. Вкусът е деликатен, с нотки на лешник, с плодова нотка и кремообразен блясък. Леко солен с процес Malossol.
Срок на годност: 6 месеца.
Налични формати: 30 гр, 50 гр, 100 гр, 125 гр, 1 кг.
... гастрономически продукти • Бели сосове • Бели сосове с трюфел • Сосове и рагу от домати • Ароматизирани масла и масла • Консервиран трюфел на филийки и смлян • Стерилизиран трюфел за производители на колбаси и сирена • Конфитюри и мармалади • Подаръчни/коледни опаковки. НОВО: Ароматизирана спрей сол -70% натрий. НОВО: Перли (кавиар) от трюфел Внимателно подбираме нашите суровини, в съответствие с...
... манипулации. Нашата цел е да гарантираме качеството чрез внимателен подбор на продукта, строги проверки и система за сертификация.
Diacoh е опитна компания в износа на имперски белуга кавиар. Предоставяме най-богатия кавиар в света директно, без използването на посредници. Гарантираме качеството на нашите продукти чрез сертификати и здравни документи.
Произвеждаме и внасяме директно етерични...
... Сицилиански борова ядка Борова ядка Finger Lime (лимон кавиар) Екстра върджин зехтин Ядки в черупка, обелени, белени, на гранули, на брашно, чиста паста и полуфабрикати за сладолед и сладкарство, крем и песто от ядки.