... порьозност ще консумира 250-300 г/m².
Оставете продукта да изсъхне между един слой и следващия и след това, след последния слой, измийте с голямо количество вода. Защитете стъклени и алуминиеви повърхности по време на нанасяне.
Повърхностите за нанасяне трябва да бъдат чисти, свободни от замърсявания, ронливи и неадхезивни части, прах и т.н., удобно наситени с вода, докато достигнат състояние "наситени с суха повърхност".
... активните съставки на червения женшен.","INGREDIENTS":"Екстракт от корен на Панакс женшен: 100.00%;\nСъдържание на сапонин (Гинзенозиди) Rg1 + Rb1 + Rg3 : + 6 mg / g","DIRECTIONS":"Честота на употреба: 2 пъти на ден, предпочитано сутрин и следобед един час след хранене.\nПрепоръчителен прием: една лъжичка за измерване наведнъж (1 ден).\nИнструкции за прием: разтворете в гореща вода, мляко, чай.\nЗабележка: под 15 години дозата да се намали наполовина."}...
...За любителите на класическия вкус!
Приготвено по традиция: зеленчуци, смесени с месо от първокласно качество и екстра върджин зехтин, без аромати и химически добавки, без добавен мононатриев глутамат, без хидрогенирани мазнини* и йодиран сол вместо обикновена сол. Интензивният и естествен вкус се запазва благодарение на специалната обработкана Bauer, бавна и деликатна, която запазва...
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.