Майсторството на майстор дестилатора Педро Ферейра е пулсиращото сърце на нашата занаятчийска дестилерия. С повече от десет години опит и багаж от знания, обогатен от безброй пътувания в чужбина, Педро създава дестилати с изключително качество. Всяка рецепта е произведение на изкуството, плод на емоции, традиции, вкусове и щипка алхимия. Нашето производство, изцяло занаятчийско, обхваща от интензи...
TASK предлага цялостни и ефективни решения за производители и търговци на едро в секторите на храните и напитките, производството на козметика и опаковането. Осигурява качествени и персонализирани машини, съобразени с нуждите на клиентите, както и пълен набор от услуги, от началния анализ на проекта до инсталацията. Освен това предлага полуавтоматични и напълно автоматични линии, идеални за малки ...
Фузари вече над 60 години разпространява на едро вина, ликьори и напитки на хиляди заведения в провинциите Бреша, Кремона, Мантова, Верона и Тренто. Нашите клиенти го казват: ние сме точни, прецизни и управляваме уникален асортимент, над 7000 италиански и международни артикула, внимателно подбрани. Никога не спираме да търсим. Затова много от продуктите, предлагани в най-модерните заведения в град...
Максимално изразяване на италианското занаятчийство
Naturæ Gin е продукт, създаден с ангажимент, страст и внимание към околната среда. Дестилацията се извършва на малки партиди, следвайки правилата на London dry gin и използвайки само 100% италиански ботанически съставки, внимателно подбрани и с високо качество. Всеки един материал, използван в производството, е 100% рециклируем, поради което имам...
Фирмата Agricola Casalvento от 1962 г. отглежда ароматни, лечебни и парфюмни растения, които събира и дестилира в собствената си парна дестилерия, произвеждайки етерични масла и ароматни води, които интегрира в натурални козметични продукти (тоници за лице, кремове за ръце и тяло, парфюми за тъкани и за атмосфера, твърди и течни сапуни, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum...
Днес дейността на Дестилерия Дета се фокусира основно върху обработката на винени продукти и副продукти (помия, утайка от вино и вино) за производството на Граппа, алкохол за хранителни и индустриални нужди, винена ракия и бренди. Произвежда се също така калциев тартрат, който е суровина за производството на натурален тартарен киселина, и семена от грозде, използвани в маслодобивната индустрия. Произвеждат се и бутилират: Тоскански граппи (класически кьянти, брунело ди Монталчино), ликьори (лимончело и амаро), джин, етичен алкохол и много други продукти.
... терминът ламбикар има двойно значение, а именно - Изкуство за производство на грапа (Дестилация), или - водене на живот в лишения и трудности в бедната селска реалност от миналото. Раждането на дестилерия определено не беше посрещнато с одобрение от местните жители: "...Ще имаме тук данъчните всеки ден..." казваха хората от селото. Дядото по бащина линия вече притежаваше аламбик преди анексирането на Трентино към Италия, когато грапата все още се измерваше с "конгиал де рам", обозначен с двуглавия орел... www.paolazzi.tk...
Идеята на нашата компания се определя като култура на територията. Престижната дестилерия се намира на хълмовете на Момбаруццо. Прецизното производство на граппа от Москато, бяла граппа, дестилати и ликьори е нашата сила, за да отговорим на вкусовете и нуждите на потребителите. Заповядайте да ни посетите. Прецизното производство на граппа от Москато, бяла граппа, дестилати и ликьори е нашата сила, за да отговорим на вкусовете и нуждите на потребителите.
Нашата компания работи в сектора на алкохолите повече от 30 години, първо като дестилерия, а след това като бутилираща и преработваща химически продукти.