...Всички стълбища са изработени по поръчка, независимо дали са за вътрешни или външни пространства, те се изграждат на базата на съвременни и технологични критерии, като в същото време се отдава голямо значение на естетиката и архитектурата на инсталираните конструкции.
Стълбищата на Cosifer са здрави и не могат да бъдат сбъркани с нищо друго на пазара. Господин Косимо Еспозито ще внесе разликата, съчетана с практичност и елегантност, във вашия дом.
... на семейството: децата на господин Паскуале, наследници на голяма реалност в южна Италия за производството на пликове, пластмасови и хартиени торбички, филми и гъвкави опаковки за индустриалния и хранителния сектор.
След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка...
...Марка Avant Garde е основана през 1982 г. благодарение на страстта на Фаусто Мондини към морето и ветроходството. Господин Фаусто е бил част от екипа на строителите на първото ветроходно плавателно средство, изцяло изработено от въглеродни влакна, наречено Avant Garde, което, удивявайки любителите, многократно е печелило "Центомиля" на езерото Гарда и други престижни състезания. През 1996 г...
... Византийците, увеличиха и се оборудваха за отглеждане на фистъци, които на острова, особено по склоновете на Етна, намериха естествена среда за буен и особен растеж. Господин Спиталери Кармело е един от производителите на фистъци от Бронте. Целта е да се популяризира нашето фистаче, да се оцени и да се обяснят разликите с това, произхождащо от други страни. Фистачето от Бронте не се пече и не се соля, за разлика от вносното, за да може хората да усетят истинския вкус.
... споделяне с роднини и приятели и завръщане към древните и здравословни вкусове на традицията. Стъпка по стъпка, след множество опити и различни рецепти, предприемчивата двойка успя да постигне значителна компетентност в приготвянето на спелта, използвана като заместител на всяка по-класическа рецепта. Спелтовата паста, която представлява водещия продукт на компанията, е резултат от години на учене и практика. Господин Джакомо и госпожа Мария Грация пренесоха в компанията своята страст към автентичността и простотата на храната от "нашите маси".
Компанията VACCARI CAV. GIOVANNI има своите корени в типичната зона за изкуствени мебели още през 1955 година. Господин Вакари Джовани, занаятчия и мебелист, на когото по-късно ще бъде признат значимият титул Рицар на труда, започва своята производствена дейност, изработвайки на ръка изискани класически мебели, като селектира ценни натурални материали и се грижи за най-малките детайли и завършеци...